Ske cte besh.Pjese e jetes eshte edhe korrupsioni ne Shqiperi.!
POLICE
MJEK
Jo kurre
Tjeter
Ske cte besh.Pjese e jetes eshte edhe korrupsioni ne Shqiperi.!
Jo kurr , nuk me intereson kjo pune qe lendon zemra ....
Thojn kur te besh dikend te lumtur gjen lumturi..andaj mos the zemra se te thehet aty ku se pret fare ...........te gjitha paguhen nji ditź .....ndjersa e huej nuk te ben mirź.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
po gjithmon koruptoj personin tim te dashurgjithmon bej dicka te mire me pare qe i pelqen atij
,e me vone fappppppp i kerkojn favore te ndryshme(e kam fjalen per keto korupsionet brenda lidhjes
)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 17-09-2007 mė 14:27
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Po, ne disa raste..![]()
#VamosArgentina
nuk kam bere koruptim mbase me kane korrptuar po se mbaj mend !!! plakes i kam marr leke me takt po nuk quhet korruptim :P
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
[QUOTE=SaS;1697709]nuk kam bere koruptim mbase me kane korrptuar po se mbaj mend korruptim :P[/!!!]plakes i kam marr leke me takt po nuk quhet QUOTE
SHume i forte ky postimi juaj, eshte e vertete qe ky sesht korruptim hahahah .
Ndersa une skam korruptur kurre njeri por me ka ndodhur e kunderta me kane korruptuar, ose shkurt e shqip kam pranuar ryshfet gjate ushttrimit te punes time ne SHqiperi., seshte turp ta pranoj besoj?
Po nje here nje polic isha shume shpejt edhe nuk dojsha denim se makina ish e nje shoqes keshtu qe ia thash do pare ne dore edhe nuk me dha etiket
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
policet kufitar cdo her , se po sju dhe ndonje lek nuk te lejon te kalosh kufirin lol
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt