Nuk e kuptoj arsyen e ksaj verejtje qe mora nga moderatore DI_ANA..!!
Mund te me shpjegoje njeri se pse duhet te merrja verejtje ne kete postim, apo thjesht nje kaprico e ksaj moderatorje?
Nese eshte nje gabim i imi, ok le te ndeshkohem mundesisht edhe me perjashtim nga forumi, por nese eshte gabim i moderatores, atehere le te ndeshkohet kjo, sepse ne cdo gjykate te larte ajo duhet ta dije mire se Drejtesia Eshte e Barabarte Per Te Gjithe.
Smund te pranoj nje verejtje te tille, sepse eshte shume personale edhe ska lidhje fare me postimin e bere, po si duket moderatorja e nderuar nuk ka ku te kapet qe te me sulmoje, edhe kapet ne nje postim qe eshte mese i drejte per titullin e temes, eshte nje pergjigje shume e drejte, nuk e kuptoj se pse duhet te merrja verejtje. (Kjo ishte per Administratoret qe te shohin se cfar bejn moderatoret qe abuzojne me statusin qe kane)
(Per Di_Ana)
Ktu duket se sa vlen ti si moderatore, kur jep verejtje nga inati. Me vjen keq per ty sepse punon edhe ne gjykate, edhe kushedi se sa te gjore ke denuar kot, ku eshte drejtesia jote? Ti sja ke haberin drejtesise, sepse nese ky postim tu duk per verejtje, atehere me te vertete qe ne funksione te larta shteterore ka njerez te paafte.
Me ty skam asnje inat personal, por te them troc se ti sja vlen per moderatore, sja ke haberin se si duhet te mirmbash nje forum, edhe mos me thuaj qe un kam 1 muaj i regjistruar edhe smarr vesh nga forumet, se kur kam qene futur un ne forume, ti akoma rrije shikoje germat e tastieres edhe u habisje se cfar kishte krijuar njeriu!! Forumet per mua jan gje e vjeter, di se cfar funksionesh kan te gjith duke ja nisur nga Administratori e duke perfunduar tek moderatoret. Ndaj mos e merr personale, por te them qe ti sja vlen te jeshe moderatore ne nje forum aq te madh sa eshte forumishqiptar.
ps: Mungese serioziteti ne diskutim..?? Pffffff
Mos lejo tema jo serioze atehere, nese duhet te pergjigjemi me seriozitet. Ja ku te hapa nje teme serioze, edhe shpresoj te pergjigje po aq seriozisht sa kam shkruar edhe une.
Gjith te mirat, edhe shpresoj qe kjo verejtje te merret parasysh nga Administratoret.
ps: Kjo eshte tema ne fjale, ku moderatores i dukej shum serioze si teme, ndaj e kishte shum perzemer kte teme.
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=88611
.................................
Krijoni Kontakt