PayPal eshte nje nga sherbimet me te vjetra dhe me populloret ne Internet te cilin e perdorin jo vetem individe por edhe biznese. Eshte shume i sigurt si sherbim per aq kohe sa ti je i kujdesshem ne Internet dhe nuk hyn ne llogarine tende nga kompjutera publike por vetem nga kompjutera personale.Problemi qendron se me Pay Pal dhe dhenien e numrit te kartes personave te te panjohur eshte jo shume e sigurte, pasi ka "mjeshtra" qe mund te perfitojne nga sensi i mire i dhuruesve dhe si te kene shtire ne dore numrin e kartes mund te te mjelin sa here te duan.(Raste te tilla ka plot)
Nuk kam asnje dyshim se ata te stafit jane per se mbari dhe serioze, por qe te funksionoje Donacioni
Menyra te tjera qe ne kemi marre donacione:Nuk kam asnje dyshim se ata te stafit jane per se mbari dhe serioze, por qe te funksionoje Donacioni
mund mund te kerkohen dhe alternativa te tjera.
Cek ose money-order ne SHBA/Kanada.
Wester Union nga Evropa.
Emrat e te gjithe donatoreve te forumit dhe sherbimeve te tjera te komunitetit dalin tek lista e donatoreve:
http://www.forumishqiptar.com/misc.php?do=donlist
Forumi shqiptar ka qene nje sherbim jo-fitimprures per mbare shqiptaret ne mbare boten prej 10 vjetesh tashme. Nese ti nuk e shikon si te udhes qe te besh nje donacion, nuk te detyron njeri. Donacionet pranohen vetem nga ata anetare te komunitetit qe vleresojne ate qe gjejne ne kete komunitet, punen e bere ne vite dhe kane deshiren qe te shohin zgjerimin e komunitetit me sherbime te reja.Pse cfare qenka forumishqiptar biznes fitimprurse apo qenka ndonje organizate barmireprurse?
Cfare jane keto donancione me nje fjale ku ndryshon te lypesh nga donancioni???
Pse te japesh kur ti nuk di fare se cfare mund te behet me ato lek.
Apo paskemi lek ne per donancione neper forume se i kemi mbuluar te gjitha hallet e tjera ,pak jane femijet shqipetare qe skan nje xhup te veshin dimrit?!!!
Eshte e paket varferia shqipetare?
Japim lek per dicka qe ja vlen dhe qe eshte per te gjithe jo per forume e ku di une se cfare tjeter.
Albo
Krijoni Kontakt