"Cila firm e duhanit ju pelqen me shume dhe e perdornime shume"
"Cila firm e duhanit ju pelqen me shume dhe e perdornime shume"
I don't like to fuss or fight, just tryin' to live life right ! Florim Qerimi
prestige slims
if love is the answer, could you rephrase the question?
Pergjigja ime po mungoka ne sondazh - une nuk e konzumoj duhanin...
nja 20 tema jan hapur se ca duhani pinipo nejse ky ka qef me hap tema koti.
Kur do hapet ajo tema ,'' Me ca paste dhembesh i lani dhembet,sa leke e blini, ku, dhe pse?'' !?
Without deviation from the norm, progress is not possible
Si ka mundesi qe ti dish gjithe ato tema qe gjenden ne kete forum kur ti qenke anetar i "Ri" qe nuk paske kohe as nje Muaj qe qenke regjistruar.
Sinqerisht duhet te te them se e ke bere bajat ti deri tash me keto Nofka qe per qdo javė regjistron nga nje ...sa here qe te perjashtojn.
Per ata qe nuk te njofin ,ia vlen nje Rezyme e shkurt
Ky eshte Landi, dhe Nofka e fundit e perdorur ka qenė KING-SNAKE ,e ke ber e Bajat sinqerisht po te them,sa qe Forumi qe pretendon qe ka rreth 40 mij anetar ,ti kete fakt e vė ne dyshim,sepse ne baze te aktiviteteve te tua Delikuente ,qdo kush mund te supozoj se gjsma e anetareve qe jan regjistrua mbajn emrin tend.
--------------
Per Temen
Nuk ka nevoj per Reklam ti behet Duhanit , por jam i Interesuar per nje Antireklam te ketij lloji nese deshironi>>>
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
camel,....,,,.,.,.,,.,.,!
Marlboro...............
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ai an qenka gamile e Allahut, po ti cfar je ?!!
A nuk e shikon vetveten pash zotin qe je be si karkalec nga trupi dhe si dingo nga mendja!
Po boll more burr i dheut, nje dy gamile Allahu , gamile arabie!!!
A te permendi Fisniku dikundi fene ne ate postim?!!!
Nqs se jo , atehere cfar dreqin po perzin fene ne postimin tend ?!!!
Kalama, ritu pak dhe boll ofendove.
Edhe dicka jo qe e njoh Fisnikun personlaisht, por e njoh nga shkrimet qe i shkruan.
Ti as te thoi i gishtit te vogel nuk mund ti afrohesh Fisnikut, ne asnje drejtim, ne asnje lemi.
Biles te kisha keshillua mos e krahasojsh veten tende me Fisnikun sepse, po e bere kete ke per te dale vetem nje AJDITENTI!
Sa i perket temes , une e pi cigaren dhe duke pare ate videon mund ti falemenderohem Fisnikut pasi qe besoj do je jet nje shtytje me teper per mua me lene cigeren njerehe e pergjithmone.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt