Pershendetje!
Nese ndonje person e ka lojen LUMINES per PSP me UMD
do ti lutesha te ma huante per disa dite vetem sa per te bere nje hack ne nje PSP
me version 3.5
Gjithe te mirat
Pershendetje!
Nese ndonje person e ka lojen LUMINES per PSP me UMD
do ti lutesha te ma huante per disa dite vetem sa per te bere nje hack ne nje PSP
me version 3.5
Gjithe te mirat
S'ma ha mendja ta kete ndonje ketu lojen, por edhe s'i dihet. Nejse, shancin me te mire e ke ta gjesh ne ebay ose vetem prit deri sa te gjeje ndonjeri hack tjeter qe s'ka nevoje per loje.
Cne e ke version 3.5? S'duhet t'i kishe bere update hehe.
Une kam versionin 2.71 per vete, dhe i kam futur eloader. Vetem nje program emulator kam vene per momentin. Dua te gjej nje program per te luajur iso, por s'kam gjetur akoma.
Sepse personi qe e kishte ra viktime e perditesimit zyrtar nga SONYPostuar mė parė nga lojaxhiu
e kishte 1.50
2.71 nuk eshte optimal per te lujatur iso
te sugjeroj 3.40 OE
gjithesesi me mire shko tek psp-hacks.com ke gjithcka qe te duhet
Ah, sa keq. Sony te detoron me update kur te vene keto lojrat e reja qe kane nxjerre .
Prandaj nuk i kam blere ndonje loje te re psp-s sime. Dua te t'i veje 3.40 OE por kam frike se mos e prish (si thone keto e bej tulle, haha). Gjithashtu mora vesh ai personi qe kishte bere open edition (dark alex) e la psp development keshtu qe s'do nxjerri me update.
U cudita shume kur pashe tek faqja qe kishte vene nje fjongo te zeze.Postuar mė parė nga lojaxhiu
Mbase i kane ofruar ndonje shume marramendese qe te heqe dore nga zhvillimi i
versioneve custom firmware OE
Gjithesesi edhe tek nderhyrja e fundit qe i eshte bere versionit 3.50 ka kontribut bashke me disa te tjere.
Epo i la me gisht ne goje si SONY edhe plot prodhues lojrash me keto nderhyrjet qe beri.
Vej bast qe e kane "korruptuar" ...![]()
Hehe, ka mundesi. Mbase tani ai edhe mundet te jet punesuar nga Sony.
Sidoqofte, paska nje lajm qe lumines mund te jete rinovuar keshtu qe kij kujdes nese e blen.
http://www.noobz.eu/joomla/news/has-...n-patched.html
Krijoni Kontakt