---------------------------------------------------------
Ke provuar me Microsoft Equation Editor?
(duhet tė jetė te Word n.q.s ke bėrė instalim tė plotė)
Ke provuar me Microsoft Equation Editor?
(duhet tė jetė te Word n.q.s ke bėrė instalim tė plotė)
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
------------------------------------------------
N.q.s tė duhet njė editor mė profesional dhe mė "elegant" hidh njė sy kėtu:
http://www.winedt.com/
Kij parasysh qė pėrdorimi i kėtij editori nuk ėshtė dhe aq i thjeshtė dhe duhet tė instalosh edhe disa programe tė tjera.
------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Me i thjeshti eshte Microsoft Equation Editor qe i ka pothuajse te gjitha simbolet matematike, te gjitha llojet e kllapave, alfabetin grek, rrenjne katore, thyesa, fuqite, te gjitha shenjat e veprimit, shenjen e integralit etj.
Ne MS Word vepro keshtu:
Insert -> Object... -> Nga lista zgjidh Microsoft Equation 3.0
Kjo gjendet ne liste nqs ke bere instalimin e plote te MS Office.
Per te bere te mundur qe te shtosh nje "Keyboard Shortcut" qe ta hapesh thjeshte Equatin Editor vepro ne kete menyre ne MS Word:
Tools -> Customize... -> Ne dritaren qe te hapet kliko tek butoni Keyboard... ->
ne dritaren qe do te hapet tek lista categories zgjidh Insert ndersa tek lista Commands zgjidh insertEquation .
Aty ku thote Press new Shortcut key shtyp nje skeuence butonash psh : Ctrl+Alt+E
====
Nje progam tjter qe mund te perdoresh eshte MathType
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gepardi : 20-06-2004 mė 09:10
Pershendetje !
Kam te instaluar ne komp. Window Xp (Home Edition) te cilin dua ta riinstaloj. Pra ta formatoj komp. dhe te riinstaloj WinXP.
Problemi qendron se nuk kam nr. serial. Dyqani ne te cilin kam blere komp. nuk egziston me.
A ka ndonje mundesi per ta gjetur nr. serial ne registry apo ne ndonje vend tjeter ne komp.
Faleminderit
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
provo nje program te vockel magic Jelly bean Keyfinder(251kb)
te gjen menjehere serialin e diskut te XP
http://www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Programi Magic Jelly bean Keyfinder punonte per mrekulli. Ishte jo vetem per WinXp por edhe per 95,98,ME,2000,2003server si dhe per office paket. Flmd. Beno
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 10-11-2007 mė 11:40
Une kam pervoje te mire me MathType. Te mundeson shkruajtjen e cdo lloj ekuac. me lehte sesa MS Eq. editor.
Integrohet lehte me word-in
Provo njehere OpenOffice. Ka nje editor matematike shume te thjeshte dhe komplet dhe free.
http://www.openoffice.org
Thanks per te gjitha pergjigjet qe me keni dhene...por kushteve ju pershtat me se miri MATHTYPE pikerisht ckerkoja...
thanks all![]()
.................................................. .................................................. .
Nqs doni ta vazhdoni kete Teme ( PROGRAME PER PROFESOR ) DO TE ISHA SHUME![]()
Me pelqen te bej dicka per ta!!!
Mund te dergoni dhe emra te programeve te ndryshem ne lidhje me shkollen...kuptuar duke perfshire te gjitha lendet...
Ciao Grazie Ancora...Raga
Per nje profesionalitet, une do ju keshilloja Mathematica e Wolfram Research Inc. Plus atyre funksioneve qe ofron MathType, ka dhe gjera shume me te perparuara. Zgjidhje ekuacionesh te cfaredo lloj niveli, dizenjime grafike me ekuacione, cdo gje qe ju duhet. www.wolfram.com
E gjeni dhe warez, pa ndonje problem, versioni me i fundit, eshte 5.0
Quis custodiet ipsos custodes?
Krijoni Kontakt