Arti shiko Mp se ta kam derguar patchin se bashku me toturial.
Linku me heret nuk punonte kishe te drejt.
Pershendetje!
Kam instaluar Cafesuit per menaxhimin e sales se internetit dhe mbas komplet punes mu desh te aktivizoja deep freeze, dhe vura re se mbasi aktivizoj deep freeze cafeagent (dmth clienti qe punon me cafesuit) nuk hapet normalisht, por me nxjer nje mesazh ku thote "dynamic link library" cafeagent.dll is not a valid url ose link" nuk e mbaj mend mire por thelbi eshte qe nuk e hap mire dhe kete e ben vetem mbasi aktivizoj deep freeze.
A kei pat ju ndonje eksperience te tille, dhe a kemi ndonje mundesi ti shpetojme keti lloj konflikti? pasi si konflikt programesh po me duket....!!!!!!
Ndihme ju lutem..
Faleminderit!
Aldi Shuli
[=Aldi1;2899109]Pershendetje!
Kam instaluar Cafesuit per menaxhimin e se internetit dhe mbas komplet punes mu desh te aktivizoja deep freeze, dhe vura re se mbasi aktivizoj deep freeze cafeagent (dmth clienti qe punon me cafesuit) nuk hapet normalisht, por me nxjer nje mesazh ku thote "dynamic link library" cafeagent.dll is not a valid url ose link" nuk e mbaj mend mire por thelbi eshte qe nuk e hap mire dhe kete e ben vetem mbasi aktivizoj deep freeze.
A kei pat ju ndonje eksperience te tille, dhe a kemi ndonje mundesi ti shpetojme keti lloj konflikti? pasi si konflikt programesh po me duket....!!!!!!
Ndihme ju lutem..
Faleminderit![/QUOTE]
Aldo Deep freez vihet pasi kompjuteri hapet me ane te programit dhe biles ristartoje njehere dhe shiko a punon Cafesuit-i.
Na shkruaj prape po nuk funksionoi.
Shume faleminderit per interesimin Arben, mu deshen disa prova dhe instalim-cinstalim dhe them se ja kam dale, ne fakt ajo qe bera pervec restart pa e aktivizuar deep freeze eshte se nuk i kam vene shume limite cafeagent, dmth kufizime si psh "right klick ne desktop" hapje e "run" etj etj.... dmth e lash te liregjithsesi shume te flm
Aldi Shuli
Pershendetje,jam duke mesuar adobe illustratorin css5,kisha nji triall i cili u zhduk pas afatit kalues,pra ju lus kush do ka mundsi cels apo ndonji link te me ndihmon.
ju faliminderit perpara
Te dergova disa Key per kete program ne mesazh privat, trego a po kryen pune.
Pershendetje per expertet,njeherit kam nje pytje?
-A mundet ndo njeri te jep spjegime te shkurta rreth keti programi.
SDL TRADOS)
me respekt ilmiu
Mesa pash une sherben per perkthime. gjithsesi ky eshte linku hidhi dhe nje sy vet
http://www.sdl.com/en/sites/sdl-trad...ts/sdl-trados/
Aldi Shuli
pershendetje ,por une ende skam marr ne email asnji pergjegje,nga ju.
ju pershendes perzemersish per reagim
Krijoni Kontakt