Sony Ericsson Pc Suite
SHKARKO
Sony Ericsson Pc Suite
SHKARKO
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
Pershendetje!
po kerkoj te shkarkoj nje program per mjeksine visible body por nuk po e gjej dot ne asnje faqe qe mund ta shkarkoj dhe per me teper ndonje crack ose serial te ketij programi...
ketu eshte nje video e programit
a mundeni te me ndihmoni rreth ketij???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aldi1 : 14-06-2010 mė 13:12
Aldi Shuli
Te kam derguar nje mundesi per te zgjedhur problemin ne MP.
Sukses
Nese do t menaxhosh disa kliente, t duhet 2003, nese jo, per n shtepi, mos u merr kot me te.
pika e tij e forte eshte krijimi i ACTIVE DIRECTORY.
Ne baze te pyetjes tende: Cfar eshte dallimi me windows server dhe Windows XP, rrjedh:
ti duhesh te rrish sa me larg prej windows server sepse nuk ka lidhje me rrjeta te kompjutereve. Se pari gjej bukur disa libra e meso e pastaj nuk do besh pyetje banale (per pergjigje te te cilave te duhen rreth 200 faq)
Active directory eshte vetem 20% e windows Server mjani i futet njerzit ne qorsokake pergjigja me e sakte per hapsin e temes eshte ajo e Uke's
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Shume flm. Mexhi. Posa e pash Mp e kreva punene me sukses. Edhenjehere te falenderoj.
Tash po te pyes se a mund ti perdor ram memori ne te njejten kohe edhe SDRAM edhe DDR, sespe ...lexo postin siper.
Nje gje dyshoj, ose mund te jete sdram ose ddr por kombinimi nuk eshte i mundshem per te punuar, duhet te jen te te njejtit tip
shiko pak
nese ke menduar per keto atehere pergjigjen e more, te lutem pak me qarte edhe pse ndoshta nuk merresh vesh si thua ti , te pakten na ndihmo neve te marrim vesh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 14-06-2010 mė 18:13
Me respekt,
Valdet Shala
MEMORY
Ne pllaken ame i kam 4 venede per vendosjen e memorjes RAM dhe te katertat jane afer njera tjtres paralel dhe ate dy per SDRAM dhe dy per DDR. Nga manueli i perdorimit qe kam marre kur kam blere Pc shkruan ky tekst: The mainboard accommodates 2 DDR +2 SDR 168 pin, 3.3vDIMM sockets with a total capacity of 2 GB system memory.
une ketu posht; e nxjerra nga rrjeti nje pjese kopje per Ram ndoshta mund te jete si ndihme.
Mua po me habit fakti se pse i kam dy forma te ndryshme te memorjes: njera me nje prereje ne fund kurse tjetra me dy?! Do ti provoj ti fus te ndryshme dhe te shikoj nese PC i njef apo jo.2 DDR DIMM sockets and 2 DIMM sockets support (can not be used simultaneously)
Two 184-pin 2.5V DDR SDRAM (DDR266/DDR200) or
Two 168-pin 3.3V SDRAM (PC133/PC100)
Maximum: 2GB(DDR SDRAM or SDRAM)
I/O INTERFACE
Krijoni Kontakt