a ka nai t'fort qe e zgjidh ket problemin tim me???![]()
![]()
Aldi Shuli
A me ndimon njeri se si mund te perkthej nje program te caktuar ne shqip, Psh te perkthej nje adobe photoshop nga anglishtja ta kthej ne shqip ,ju lutem mund te me udhezoje dikush si behet.FALEMINDERIT....
kam nje windows xp ne shqip service pack 2, kam tentuar me e rregjistruar programin qe kthen xp ne shqip tek adresa microsoftit por para se ta shkarkoj me kerkon geniunin,un kam xp ilegale,Kush mund te me tregoje se ku ta shkarkoj programin qe kthen xp service pack 2 ne shqip , faleminderit,mirnjohes per leximin
Me duhej nje program per rregjistrim pacientesh ne nje klinike.
Ndonje te thjeshte, mundesisht ndonje sugjerim shqip.
Ose ndonje ndihme te perafert si ta krijoj ne Access!
Nje te tille psh:
http://www.medicalcheckin.com/html/demonstration.html
Kam idene qe kam patur dicka te tille diku ne nje cep... por do te presesh deri pasdite ta verifikoj. Nderkohe ne access... shembuj te tille gjen plot.
Eshte njeri qe ka bere nje database per nje klinike sysh e ka publikuar ne web... mund te marresh ate edhe ta pershtatesh me nevojat e tua. E gjen ne google.
Pershendetje!
Kjo q sugjeron ti tek linku, eshte goxha goxha goxha advanced.
Sic permend edhe vete, por edhe t tjeret, edhe un t rekomandoj ta besh n access, por m perpara na jep konkretisht nevojat q duhen, cfare rekordesh kerkon t ruaje klienti yt, (dmth ai q do i shesesh programin) dhe si e ka radhen e punes, kush do e perdore, si do e perdore, me admin/usera, me printime etj etj
Por mendoj q eshte nje pune goxha e madhe per ta krijuar dhe do t kerkoj goxha impenjim nga ana jote.
Nuk e di nese do t'ja vleje mundimi yt per pagesen q pretendon t'i marresh.
Faleminderit per sugjerimet.
Force-Intruder, mund te pres.
Nince Tutes, mund ta krijoj edhe me sybase sql anywhere, pasi e kam pare qe me ane te GUI, mund te krijosh database, pa ditur SQL shume!
Edhe nese nuk do ia vlente ana financiare, atehere ia vlen mundi dhe arritja profesionale per mua.
(Ndonje sugjerim, sa mund te kushtoje nje program i tille?)
Programi duhet te permbaje:
Admin - User (Doktor - Infermiere)
Duhet te permbaje:
Emer - Mbiemer.
Anazila gjaku, urine, sekrecionet vaginale, hormonet, grupi gjakut.
Gjithashtu mundesi qe une te shtoj rekorde te tjera.
Faleminderit!
Krijoni Kontakt