Close
Faqja 287 prej 400 FillimFillim ... 187237277285286287288289297337387 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,861 deri 2,870 prej 3998
    Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Vetem USB-ja ska nevoj per prog qe t`i besh format,mjafton te klikosh mbi HDD e saj me te djathten,zgjedh opsionin format dhe me pas klikon te dritarja "quick format" start dhe prit deri sa formatimi te mbaroj.
    Menyra me e mire pa u ngaterruar me programe te kota.

Format X:\ /X /FS:fat32
    Ku X eshte shkronja e flashit
    Ku X eshte shkronja e flashit
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123

SMS Banking

Pershendetje

Jam duke kerkuar nje aplikacion qe perdor SMS per te kryer transaksione bankare (qofte dhe veprime te thjeshta si psh verifikim i balances ne llogari).

Ju lutem me ndihmoni me ndonje aplikacion qe njihni, (do preferoja te ishte free dhe open-source)

Matrix
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Applikacione te tilla nuk jane kollaj te gjihen pasi cdo bange develop sistemin e vet edhe per arsye sigurie nuk e japin kodin. Teorikisht ajo qe kerkon ti eshte nje msging server qe mer mesazhin nga sistemi telefonik ose me mire nese e di se si sms shperndahen cdo kompani e ka bazuar ne nje email server. Ku sms vjen si email nritelefonit@compania.com psh tmobile ne usa e ka nritelefonit@tmomail.com verizon e ka nritelefonit@vztxt.com
    Pra mail server jot mer nje email me komanden "balanca" ne kete moment mer te dheat nr e telefonit qe ka derguar komanden edhe dergon nje query ne databazen e banges edhe dergon sms prap nga email I tij ne numrin qe ka derguar sms.

Teorikish kjo eshte ajo qe ndodh edhe kete e di nga nje kolegu im qe punon ne HSBC bank. Per ta realizuar do shume njohuri programimi edhe do pune.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e paulin.g
    Anėtarėsuar
    27-11-2008
    Postime
    31

bllokim i autocad

kur hap autocad-in ai mbetet ne gjysme dhe bllokohet. ne task manager cpu punon ne 50% ndersa autocad eshte not responded. cfare mund te kete?
    kam 3gb ram, cpu quard core (2 duo)3ghz. autocad map 2010.

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    shif sa memorje ka PC se mesa di une c'do autocad i 2010 duhet te kete me teper se 2g memorje dhe nje karte grafike pa ashtu shum te fuqishme
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Faleminderit Adi per pergjigjen

Dhe une e di se kerkon shume pune, ndaj do doja te dija nqs ke ndonje tutorial, qofte dhe sikur te mos e kesh kodin, me teper per te pare arkitekturen e aplikacionit ose funksionet
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92
    un mendoj se autocad 2010 nuk punon mirė pasi qe performancat tuaja mjaftojnė qė ky lloj i autocad tė punojė. Unė personalisht punoj me autocad map 2010 dhe punoj pa kurrėfar problemi. Do tju rekomandoja ta mirrni njė CD tjetėr dhe ta instalonit nga fillimi

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Matrix teorikisht e gjitha bazohet ne mailserver qofte ky mailserver exchange sendmail postmaster etj etj ca projekte opensource ka per mailserver. Kjo eshte pjesa me e komplikuar edhe me e koklavitur. Pastaj kerkon nga kompanite telefonike te krijojne nje email numri psh 12345@amctext.com qe ti e konfiguron ne kete mailserver. Pastaj ketu fillon puna e programimit ku nese perdor MSSQL do te duhet me shume pune ne anen e exchange server ndersa nese databasen e ke mysql oracle etj ke shume me shume mundesi manipulimi. Une per momentin po eksperimentoj me dicka te tille ne IRC chat Te Albasoul per ndryshimin e passwordit te nje nick duke perdorur python edhe xmlrpc nese te intereson mund te te tregoj pjese te kodit qe ben kete pune.
    Do shof mos gjej dicka reth mailserver scripting
    Ardi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 17-12-2009 mė 10:21
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une perdor SMS me operatorin tim meqe kam edhe llogarine bankare aty,
    por eshte nuk vlen per operatore dhe banka te tjera.

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •