Close
Faqja 208 prej 400 FillimFillim ... 108158198206207208209210218258308 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,071 deri 2,080 prej 3998
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92
    ėshtė program qė pėrdoret nė ndėrtimitari dhwe arkitekturė nė pėrpunimin e tė dhėnave statike

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Kėrko ndonjė program tjetėr qė bėn tė njėjtėn gjė, sepse nuk kam parė ndonjėherė tė funksionojė Robobat - Robot Millenium.
    Prektora

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Question Nuk po shkarkoj dot Nero General Clean Tool

A ka mundesi ndonje te me gjeje nje program per nero cinstalim si eshte

Nero General Clean Tool 2.2.0.17 por nese eshte e mundu ta shkarkoje edhe ta ngarkoje ne rapidshare ose megaupload se nga faqet zurtare kam disa kohe edhe nuk po e shkarkoje dote.
    edhe te me dergopje linkun ne PM.

Linket ti gjeta, dhe po ti dergoj ne mp.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

"Lionel Messi" Maska e ali-likova
    Anėtarėsuar
    22-11-2008
    Vendndodhja
    Kumanov/Likov
    Postime
    119

Ndonjė program/diēka qė tė shkarkoj nga RapidShare?

A di ndokush ndonj program apo ndonj diqka qe mund te shkarkoj nga rapid share sepse nuk po mundem te shkarkoj sa po dua un shkarkoj nje fajll fajllin tjeret neser une dua qe pernjeher ti mar ... por nuk kam premium .......

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga ali-likova Lexo Postimin
    A di ndokush ndonj program apo ndonj diqka qe mund te shkarkoj nga rapid share sepse nuk po mundem te shkarkoj sa po dua un shkarkoj nje fajll fajllin tjeret neser une dua qe pernjeher ti mar ... por nuk kam premium .......
    Mundesh te shkarkosh sa te duash cdo 60 sekonda, perveq nese ka ndryshuar ne kete jave te fundit.
    Pasi te fillosh shkarkimin e parė, prit 60 sekonda dhe kliko ne linkun tjeter ku do te fillon shkarkimi tjeter.
    Ose mbas shkarkimit te parė shkyqe modemin apo router,me kete e ndrron IP(nese nuk e ke IP statike)

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Linket ti gjeta, dhe po ti dergoj ne mp.
    Hi FLM. Lol eshte ajo qe po kerkoja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga ali-likova Lexo Postimin
    Pytja me e shpeshta qe behet !!, dhe un po provoj ta spjegoj me gjersisht kete
    program per download nga rapidshare mund ta provosh kete:
    Kodi:
    http://cryptload.info/download/
    ky program nuk ti hjek pritjet nga rapidshare sepse ska mundesi.

Mundesit jan minimale te shkarkosh shum fajlla ne koh reale nga rapidshare.
    Ne asnje ISP nuk ka regulla te njejta e leje ma diferencen nemes shteteve per per pritjen e fajllave nga rapidshare, dikun duhet 1 min dikun 10min e dikun IP e kan BAN per free download.
    Nese ben download nje fajll dhe per fajjlin 2 kerkohet p.sh 10 min pritje, ateher kuptohet qe fajllit 3 i duhet te pres ndoshta 2 ore ose me shum (nvaret nga pesha e fajllit 2 ne ket rast). shum keq.

Mendoj qe mund te ekzistojn vetem 2 mundesi
    1. Nese nuk ke IP statike dhe nese ben restart routerin dhe IP ndrohet ateher mund te shkarkosh fajll pas fajlli pa pritje , pra per qdo fajll bej ristart routerit.
    2. Proxyt, ktu sja vlen me fol se edhe nese fut Proxy shpejtisa download bjen per 90%.

Blej Premium ose bej nje account ne zonen collector free, bej upload shkep ato linqe neper forume deri sa te fitosh 10.000 pike dhe ateher fiton 1 muaj premium.

buli Maska e astriku
    Anėtarėsuar
    23-01-2009
    Vendndodhja
    prishtin
    Postime
    73

Ka mundėsi qė ta rris shpejtėsinė e shkarkimit?

Kisha dashur te me ndihmoj ndokush nga kspertet nese ka mundsi si mund ta rris shpejtsin e downloadid qe te mund te donwlodoj me shpejt sepse imi esht shum i ngadalshem dhe desha te di nese ka ndonje mundsi ta rris shpejtsin pak ju faleminderit per mirkuptim

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Per mendimin tim e vetmja gje qe mund te besh eshte te maresh nje linje te shpejte, dhe persa i perket atyre programeve qe thone se rrisin shpejtesine etc. jane kot.....
    Aldi Shuli

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •