Close
Faqja 189 prej 400 FillimFillim ... 89139179187188189190191199239289 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,881 deri 1,890 prej 3998
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Program pėr tė ruajtur gjithēka qė bėhet nė kompjuter!

Pershendetje te gjitheve!

Meqe nuk di nje emer programi qe sherben per kete pune, dhe emrin e temes e vendosa "Program per ruajtje te dhenash"

Programi qe kerkoj une eshte per te ruajtur gjithēka qe dikush ben ne kompjuter, pra te gjitha tastet qe shtyp nje person i ruan. Nese ekziston ndonje program qe perveē shkronjave i ruan veprimet qe behen ne nje kompjuter edhe me foto do ishte edhe me mire.

Une dua nga juve te me thoni ndonje emer programi te tille.

Ciao!
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Kerko Programe me kete emer:

"Key Logger" apo "Prefect Key Logger"

Albani

Si tė instaloj Photoshop-in nė Linux Ubuntu

Si instalohet photoshop-i nė Linux Ubuntu.

Ka ndonje mafi qe e di kete?
    Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme

AOP KoRbi :) Maska e KiKiRiKu
    Anėtarėsuar
    27-11-2005
    Vendndodhja
    Tirane me Shpirt
    Postime
    100
    mund ta instalosh duke perdorur WINE qe eshte nje emulator i windowsit ne linux. por personalisht mund te te keshilloj nje pakete qe quhet gimpshop. eshte dizenjuar posacerisht per perdoruesit e fotoshopit qe nuk jane te familjarizuar me GIMP. mua me eshte dukur shume i ngjashem me photoshopin. provoje njehere. mund te provosh edhe gimphoto. edhe ky eshte po nje distribucion tjeter pak me ndryshe nga gimpshop por shume me i ngjashem me photoshopin.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Pershendetje

Keni pare se mos ka mbaruar minutazhi qe kan ne dispozicion secili user ?
    atehere shtoji kohen (Give Time)
    tek secili nga userat qe dalin ne server,
    zgjidhja mendoj se eshte kjo...
    .
    Cfar versioni e ke pas para disa muajsh Tinasoftin
    dhe pse e ke ndruar Rimisejdiu ?
    Mendoj se ky eshte problemi por gjithsesi une do te sygjeroja te merje versionin 2.0, une kte version e di qe funksionon shume mire dhe nese e gjen me crack, ka per te ecur shume mire. Per ta gjetur kte program shko te adresa te cilen e lexon me germa blu me siper dhe kerko Tinasoft, aty e gjen me gjith Crack.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 02-11-2008 mė 23:52

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Cfare Passwordi ka admini i Tinasoftit dhe si konfigurohet qofte me cmimin, qofte me kompjuterat e tjere?!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Paswordi i programi tek serveri eshte : EASYCAFE (me germa kapitale)

Pastaj te fotoja e pare ke menun ku te vendosesh cmimet, dhe te fotoja e dyte ku te vendosesh Username dhe paswordin per tu futur nga klientet si administrator pa pasur nevoje te ta hapin kompjuterin nga serveri. ( sigurohu qe pc-klientet te jen te lidhur me programin dhe pastaj kliko -> Change all )

Kujdes: Kur instalon programin te kompjuterat e salles (klient), te opsionet aty ku thote server ip, do te vendosesh ip e kompjuterit ne te cilin do instalosh programin si server, qe kompjuterat te lidhen me serverin.
    Kujdes dhe me firewallet neper kompjutera sepse nuk e lejn te behet lidhja ndonjehere.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 03-11-2008 mė 21:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Citim Postuar mė parė nga rimisejdiu Lexo Postimin
    Une kam internet caffe edhe para disa muajve kam perdor Tinasofti mirpo tasht kur ka dal version i ri i tinasoftit 2.2.14 me shfaqen probleme psh, kur une ja leshoj PC klientit me punue pas pak minuta ju mbyllet vet programi edhe ndoll qe fare nuk funksionon edhe pse ne server paraqiten PC-te shkurt nuk funksionon Serveri me clientin.
    Ju kisha lute a ka najkush versionin e vjeter te tinasoftit me crack nuk e die se qfar versioni ka pas para 2 vite dmth jo ket versinon 2.2.14 por ma te vjeter se ky.

Ju pershendes
    Kete problem kam dhe une. Tek Serveri mos te del gje nje mesazh ""Generic Host Process for Win32 Services encountered a problem and needed to close" dhe me pas te duhet ti besh Restart ?

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049

Njė program pėr ndryshimin e rezolucionit tė fotove

Me duhet nje program me te cilin mund te bej ndryshimin e rezulacionit te fotove , une tani per momentin perdor Ulead Gif Animator 5 po se shpejti me kalon limiti pasi eshte trial version , nese ndokush nga ju ju ka ndonje program te tille me full version le te ma deroj ne mp ose linkun se ku mund ta mar programin .

flm
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •