E ke provuar 007?
E ke provuar 007?
Jeta ime, mban emrin e saj..
C'jane kto programe spiune mer jahu? Nga i keni perpilu kto programe nga ish zyrat e sigurimit te shtetit? Kush eshte ideatori? Ramiz Alia me Besnik bekteshin? Kompllot kusling. Kjo teme te parashtrohet ne mbledhje te partise edhe nismetaret te denohen per agjitacion e propagande ndaj kuvendit popullor. Gjithashtu te gjithe postuesit te merren ne pyetje ne hetusi. Pervec meje dmth se sjam ne gjendje ti nenshtrohem pyetjeve per arsye shendetesore. kam nje ngaterrim zorresh ne kupe te gjurit. lol
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Jam me imunitet![]()
Obobo filluan keto ...
Si beni ju si te ndershmit e dynjase.
Keyloggerin e kam tek pc-ja ime nuk po i vjedh gje njeriu. Po provoj kete Nod32.
Clay ma sqaro pak kete punen e 007.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Cfare materali me keshilloni te konsultoj per te mesuar ne menyre individuale INVENTOR 11 ? Mundesisht te jene ne shqip ose italisht.
Ėshtė program spiunimi, instalohet nė kompjuter. Shkruaj nė google 007 spy e tė nxjerr tė dhėnat.
Nuk e kam idenė sesi fuksionon NOD32, thjesht tė kam dhėnė njė emėr programi.
Faleminderit Clay , po eshikoj kete james bondin.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Thash mos gjeja ndonje material ne pdf ne net. se libri kushton 60, me sa duket eshte rruga e vetme.Sido qofte faleminderit per pergjigjen.
Krijoni Kontakt