chemdraw eshte me i mirenjohuri per aplikime me formulat, lidhjet kimike, stereokimine etj
per perpunim te data zakonisht perdoren originlab dhe sigma plot sepse jane shume me profesionale dhe komode se excel
chemdraw eshte me i mirenjohuri per aplikime me formulat, lidhjet kimike, stereokimine etj
per perpunim te data zakonisht perdoren originlab dhe sigma plot sepse jane shume me profesionale dhe komode se excel
Asnje spaska degjuar per kete programin qe kam shkeuajtur une? Nuk besoj qe eshte ndonjegje kaq e madhe, perndryshe kam patur nje gje me vlere dhe e paskam humbur. lol
Po pres akoma pergjigje sidomos nga ty BENSEVEN por dhe nga te tjeret gjithashtu.
Faliminderit per gjithcka e gjeta Nod32
Imprint, nese e ke fjalen per key logger, ja ku mund ta maresh nje (trial).
http://www.spy-key-logger.com/download.html
P.S.
ne google.com mund te gjesh edhe me crack
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga moby : 03-12-2007 mė 09:41
moby ka shume mundesi qe kjo te jet por puna eshte se nuk po e shkarkoj dot megjithate do e provoj me vone.
Shume faleminderit
Ky ndalim i shkarkimit qe paraqiti benseven11 vlen vetem per internet explorer, me ndonje browser tjeter mund te shkarkojsh.
"Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"
Ketu e ke nje link ku ka disa programe per kimi
www.freshney.org
Qe tri apo kater tema te cilat i kam derguar nuk me jeni pergjigjur sakt sidomos kete te fundit ne lidhje me futjen e shkrimit ne Acrobard pra ne pdf. edhe temat te cilat i keni transformuar nuk po mundi asesi t'i gjej. A ka mundesi te me ndihmoj dikush ne lidhje me kete rast?
Me respekt!
Hakim Ramadani
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 27-12-2007 mė 11:33
Si po mendon? nuk po mundesh te shkruash apo nuk po mundesh te i lexosh Filet .pdf?
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Nėse ke instaluar Adobe Acrobat, mund tė ndjekėsh shumė mėnyra pėr tė kthyer njė dokument nė PDF.
Nga Acrobat
Hap Adobe Acrobat dhe kliko ikonėn Create PDF nė krye. Zgjidh skedarin qė do tė kthesh nė PDF dhe shtyp Ok.
Nga programet e Microsoft Office
Hap dokumentin qė do tė kthesh nė PDF nė Microsoft Word, Excel, Powerpoint, etj. Nga menyja nė krye zgjidh Acrobat. Tani duhet tė shikosh nė ekran njė shirit me ikona pėr tė kthyer dokumentin nė PDF.
Nga ēdo program
Hape dokumentin qė do tė kthesh me ēfarėdo programi qė tė lejon tė printosh. Nga menyja kryesore zgjidh File > Print. Tek lista e printerave zgjidh printerin Adobe PDF. Shtyp butonin print dhe ruaje skedarin PDF. Kėtu bėhet fjalė pėr printimin nė njė skedar, jo letėr.
Me njė klikim
Kliko me butonin e djathtė mbi njė skedar dhe zgjidh Print ose Convert to Adobe PDF.
Edi
Krijoni Kontakt