Close
Faqja 122 prej 400 FillimFillim ... 2272112120121122123124132172222 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,211 deri 1,220 prej 3998
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    7
    interesohu prane www.tpksolutions.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    7

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Mund ti hape vetem programi qe i krijon, meqenese mund te jete perdorur nje lloj enkriptimi i caktuar. Tani dyshoj te konfigurimi jot. Nqs ka aktivizuar dorezimin me email nepermjet smtp, ka shume mundesi qe pasi i dergon me sukses loget lokale te fshihen (ky eshte konfigurim baze i shume keyloggerave)... tani ti nuk hap dot loget qe te vijne me email apo ato lokale?
    Nqs i merr me email... instalo keyloggerin edhe ne pc tend dhe hapi nepermjet tij.

Lidhje e ngadaltė me uTorrent

Si torrentclient perdor programin uTorrent.
    Kam problem ne "forwarding port" gje qe shkakton kufizim te shpejtesise.
    Jam perpjekur te ndjek udhezimet ne nje forumin zyrtar te ketij programi, por perseri nuk ja kam dale mbane.
    Nese ndonjeri prej jush e perdor kete program dhe e ka rregulluar kete problem, do ti lutesha te me ndihmonte.

Ju falenderoj

Per mendimin tim shkarko nje klient tjeter bittorrent.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Ose provo si klient Azureus une jam duke e perdorur dhe jam mjaft i knaqur...

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209

Kompjuteri riniset vetvetiu pas instalimit tė Deep Freeze

Ne internet kafen time formatizova 3 kompjutera. Posa perfundoj instalimi i windows XP - SP2, instalova MSN messengerin e disa lojra, ne fud DEP FREZZE dhe ristarova kompjuterin. Tash kompjuteri rrin duke u ristartuar. Nuk e di se ku qendron problemi por tash kompjuteri as ne SAFE MODE nuk startohet. Porsa bera format prap dhe tasht punon mir.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 18-07-2007 mė 21:03

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92

Si bėhet instalimi i ArchiCad 10?

Pasi qė jam student i fakultetit tė ndėrtimatarisė kam shumė probleme me programin ArchiCAD 10 program i cili shėrben pėr projektim tė ndėrtesave.Kamprovuar disa herė ta instaloj por nuk kam patur mundėsi sepse instalimi dėshtonte. A mund tė mė ndihmoni ndonjėri reth kėtij instalimi?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92

Si instalohet ArchiCad 10?

Pasi qė jam student i ndėrtimtarisė dėshiroj tė bėj instalimin e kėtij programi program ky i cili shėrben pėr projektim dhe dizajnim. Kam provuar disa herė pėr ta instaluar programin por kot. Mua mė nevojitet shumė ky program ashtu qė duhet me instalu urgjentisht. A ka dijeni ndonjėri qė di me instalu kėtė program sepse unė nuk po kam shumė mundėsi. Do tu isha shumė mirėnjohės reth instalimit tė kėtij programi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besart halimi : 20-07-2007 mė 13:54

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-04-2007
    Postime
    2
    Pėrshėndetje Besart_Halimi

Nga CD-ja qė e posedon ArchiCAD-in, sė pari fillo me instalimin e zakonshėm sikurse tė gjitha programet tjera.....e pastaj pasi qė pėrfundon me instalim, ne brendi tė CD-sė gjendet njė Follder "Crack" apo "Patch". Brenda kėtij follderi i gjen instruksionet se si ta pėrdorėsh krekun......dhe kjo ėshtė e tėra.

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •