Close
Faqja 107 prej 400 FillimFillim ... 75797105106107108109117157207 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,061 deri 1,070 prej 3998
    i/e regjistruar Maska e marvi
    Anėtarėsuar
    08-04-2007
    Postime
    9

Smile Softuere qė rrisin memorjen e kartave grafike

Kam degjuar se mund te meren "karta grafiku nga interneti". Pėr shembull,
    e ēinstalon dhe e instalon e mė pas karta grafike rritet nga 256-512.
    A eshte e vertete kjo, dhe nese eshte a mund te me jipni ndonje adrese ku mund ti shkarkoj?

Faleminderit pėr mirekuptimin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 21-04-2007 mė 23:43

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    karta grafike, nga vete emri (karte-skede) eshte dicka fizike ndaj eshte e pamundur qe nga interneti te shkarkosh dicka fizike. Yyyy do kishim arritur ne nje nivel te paimagjinueshem. Kartat grafike nuk rriten nga 256-512. Ama ekzistojne karta te tilla qe ne baze te memories (RAM) qe ti ke mund t'a perdorin dhe te quhen si karta me memorie me te madhe. Kjo eshte nje teknologji qe ka filluar te perdoret rendom ne kartat e sotme qofte nga ATI, qofte nga Nvidia, dy liderat e marketit te kartave grafike. Kjo teknologji quhet perkatesisht HyperMemory dhe Turbocache.

Dani
    Anėtarėsuar
    10-11-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    95
    kartela grafike nuk merret nga interneti mirpo ka teknologji si shembull TurboCache nga nVidia teknologji e cila kartelen grafike nga 256 e ban ne 512MB mirpo ket 256MB tjtren e alokon nga RAM memoria e jo nga interneti keshtu qe per ket lloj kartele grafike duhesh me pas se paku 1GB ram memorie une vet e kam kartelen grafike ASUS nVidia 7300LE 256 Up to 512 me TurboCache nuk e di a bajn tjera kartela apo vetem ato me TurboCache te nVidias gjithashtu per me ta njoft ni kartel te till shmbull ne qoft se eshte me turbocache dhe rritet nga 256 ne 512 ateher duhet mi instalu driverat perkates qe ipen nga kompania e cila e ka prodhu kartelen grafike e jo nga nVidia apo ForceWare se paku mu nuk me ka kry pun driverat qe i kam mar nga nVidia por vetem ato drivera qe vin me kartelen grafike
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dani_Tux : 22-04-2007 mė 07:29
    www.WeAreTheBest.„€$

i/e regjistruar Maska e Ola Zemer
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Ehh sa mire kurj jam me PC
    Postime
    63

Ndihmė pėr flash

Un jam duke e punuar nje webfaqe me Macromedia flesh 4 dhe nuk mundem qe menyve te faqes me i ndrishu dhe me ju dhen linkat qe te ngjitet p.sh Home (te del faqja e par) Foto (te dalin fotot)

Nese dikush mundet mem ndihmu ju falm

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    serish me doli nje problem.Provova dje te futem ne chat,edhe nuk u hap fare,dmth. sapo u futa,aty dha mungesen e preogramit "Java" nderkohe qe une e kam instaluar.Ndoshta defekti eshte tek "Options".Mund te me ndihmoje dikush?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253

Menaxhimi i nje projekti informatike

Ka hasur njeri ndonje adrese, qe shpjegon se si e realizojne kompanite informatike menaxhimin e nje projekti konkret te tyre?
    Natyrisht zgjidhja eshte ekonomike por projekti eshte informatik p.sh implementimin e nje teknologjie apo sherbimi te ri...
    ....

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Sigurisht, te keshilloj kete liber: "Introduction to Information Systems Project Management" nga David L. Olson. Aty jepen modelet dhe teknikat e menaxhimit te projekteve IS, edhe shume gjera te tjera. Investo ne nje liber qe ia vlen!
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Postime
    63

Post Program pėr menaxhim e dyqanit

A keni ndonje program qe mund te bej si udheheqes lulishtjeje "shitore me lule" qe ku mund ti fus artikullit cmimet, hyrjet, daljet etc

Nese nuk ka ndonje si kjo fantazia ime ateher let jet i ngjashem me kete por i thjesht.....

JU FALM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    Citim Postuar mė parė nga Borix
    Sigurisht, te keshilloj kete liber: "Introduction to Information Systems Project Management" nga David L. Olson. Aty jepen modelet dhe teknikat e menaxhimit te projekteve IS, edhe shume gjera te tjera. Investo ne nje liber qe ia vlen!
    Nuk gjendet ne web
    ... ta blesh s'behet fjale
    ....

Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Postime
    63

Program qė konverton maska pėr flatcast

Edhe pse kam parashtruar nje pyetje edhe nuk kam mar ende pergjigje nga asnje prej juve.....ju lus qe....?

Nese keni dieni rreth ndonjerit program qe konverton maska per flatcast.com per studio live nese ka dikush dickka rreth kesaj ju lutem tregoni ku mund te bej dowload

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •