Faleminderit edspace.e bera ashtu si the ti me larte dh bente.
Faleminderit edspace.e bera ashtu si the ti me larte dh bente.
Faqet personale mund ti vendosėsh vetėm nė profilin tuaj dhe jo nė firmė. Stafi i Forumit!
Nuk e kam perdorur as edhe nje here ate faqen qe thua ti prandaj doja te dija se a duhet te regjistrohesh atje dhe ku ne ate faqe munt ta gjej ate programin? flm
Tju boj nje pytje per kureshje?
kam pa qe shume faqe ne fun shrujne :"phpNuke" dicka e tille. Faqet e ketej lloji phpnuke me car programi behen, dhe cfar ndryshimi kane nga Faqet HTML?
Postuar mė parė nga angel_hurt
po ti mer lale boje njer te www.blogpost.com sa per tu ambjentu naj cik, se eshte veshtire te bohen me kto html-te e budlliqet e tjera.
Kam shkarku nje phpnuke template nga interneti, dhe nuk di se si ta instaloj ne web, te ajo "file manager".
Bona nje account falas te www.50webs.com .
I bera upload te gjitha skedave qe shkarkove, po prap sdel gje?
Tek planet e 50webs.com nuk po shikoj te ofroje sherbimin e ""mySQL" per te krijuar nje database.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Kam nje problem ne pc tim(win XP SP2). Pasi instaloj disa nga programet hapen perkohesishte dhe pastaj nuk hapen perseri. Duhet qe ta ē'instaloje programin, ta instaloje perseri dhe pastaj punon. Por kjo eshte e merzitshme qe ta bejsh per dite. Psh. Kete problem e kam me AutoCadin dhe me nje program elektronike (HR), keto jane du programet qe ma japin kete defekt.
Din kush me me ndihmuar per kete . . . . .
FLM SHUME
Persa i perket programit HR-DIEMEN duhet te dini qe ai program kerkon cd brenda gjate kohes se punes, njekohesisht po ky program kerkon nje regjistrim simulant ne faqet e tij te brendshme i cili e lejon programin te punoje normalisht, ne te kundert ai punon vetem ne rastin fillestar dhe me pas ben unistall automatikisht sepse vetedeklarohet i piratuar.
Per autocad nuk di cte them pasi nuk punoj me te, me HR-DIEMEN kam vite e vite te tera qe e aplikoj gati ne te gjitha versionet e tij, dhe e kam hasur kete problem dikur.
Dito.
Per ca sherben ky programi hr-diemen.A ka ndonje link nga ku mund ta shkarkoj.
Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Une nuk marr shume vesh, por me shume e kisha per kureshtje. Lexova diku se duhet t'u besh upload te gjith fileve te PhpNukes, dhe me pas punon. I bera upload te kjo 50webs po nuk doli gje ne drite. Ndoshta ngaqe ska kete mySQL.
Clay_more a di kush pfron falas, qe te kete edhe kete mysql, qe te punoje?
Krijoni Kontakt