Close
Faqja 79 prej 400 FillimFillim ... 2969777879808189129179 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 781 deri 790 prej 3998
    Ricky Maska e EnRiQu3
    Anėtarėsuar
    02-11-2004
    Vendndodhja
    Rumani
    Postime
    81
    Faleminderit edspace.e bera ashtu si the ti me larte dh bente.
    Faqet personale mund ti vendosėsh vetėm nė profilin tuaj dhe jo nė firmė. Stafi i Forumit!

i/e regjistruar Maska e McLaren
    Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Vendndodhja
    BeLgjIkE
    Postime
    241
    Nuk e kam perdorur as edhe nje here ate faqen qe thua ti prandaj doja te dija se a duhet te regjistrohesh atje dhe ku ne ate faqe munt ta gjej ate programin? flm

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Tju boj nje pytje per kureshje?

kam pa qe shume faqe ne fun shrujne :"phpNuke" dicka e tille. Faqet e ketej lloji phpnuke me car programi behen, dhe cfar ndryshimi kane nga Faqet HTML?

Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga angel_hurt
    tung
    kom deshir me kriju ni web faqe time personale po nuk di se cilet programa ti perdor ku mund ti downlodoj ato dhe si te punoj me to
    dmt nese ndonjeri nga ju do te me ndihmonte do ja dija per nder dhe te me tregonte per te gjitha keto qe pyeta
    pres pergjigje nga ju ekspperta...

po ti mer lale boje njer te www.blogpost.com sa per tu ambjentu naj cik, se eshte veshtire te bohen me kto html-te e budlliqet e tjera.

Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867

Si tė instaloj phpNuke?

Kam shkarku nje phpnuke template nga interneti, dhe nuk di se si ta instaloj ne web, te ajo "file manager".

Bona nje account falas te www.50webs.com .

I bera upload te gjitha skedave qe shkarkove, po prap sdel gje?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Tek planet e 50webs.com nuk po shikoj te ofroje sherbimin e ""mySQL" per te krijuar nje database.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91

Problem me instalimin e programeve

Kam nje problem ne pc tim(win XP SP2). Pasi instaloj disa nga programet hapen perkohesishte dhe pastaj nuk hapen perseri. Duhet qe ta ē'instaloje programin, ta instaloje perseri dhe pastaj punon. Por kjo eshte e merzitshme qe ta bejsh per dite. Psh. Kete problem e kam me AutoCadin dhe me nje program elektronike (HR), keto jane du programet qe ma japin kete defekt.
    Din kush me me ndihmuar per kete . . . . .
    FLM SHUME

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Persa i perket programit HR-DIEMEN duhet te dini qe ai program kerkon cd brenda gjate kohes se punes, njekohesisht po ky program kerkon nje regjistrim simulant ne faqet e tij te brendshme i cili e lejon programin te punoje normalisht, ne te kundert ai punon vetem ne rastin fillestar dhe me pas ben unistall automatikisht sepse vetedeklarohet i piratuar.
    Per autocad nuk di cte them pasi nuk punoj me te, me HR-DIEMEN kam vite e vite te tera qe e aplikoj gati ne te gjitha versionet e tij, dhe e kam hasur kete problem dikur.

Dito.

Per ca sherben ky programi hr-diemen.A ka ndonje link nga ku mund ta shkarkoj.

Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    Tek planet e 50webs.com nuk po shikoj te ofroje sherbimin e ""mySQL" per te krijuar nje database.

Une nuk marr shume vesh, por me shume e kisha per kureshtje. Lexova diku se duhet t'u besh upload te gjith fileve te PhpNukes, dhe me pas punon. I bera upload te kjo 50webs po nuk doli gje ne drite. Ndoshta ngaqe ska kete mySQL.

Clay_more a di kush pfron falas, qe te kete edhe kete mysql, qe te punoje?

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •