Close
Faqja 65 prej 400 FillimFillim ... 1555636465666775115165 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 3998
    Ricky Maska e EnRiQu3
    Anėtarėsuar
    02-11-2004
    Vendndodhja
    Rumani
    Postime
    81
    Faleminderit ardi.. ashtu do e beje.. sa per modifikim grafike kam nje program
    Tune Up 2006 me te cilin mund te modifikoj Boot Screen , Logon Screen , dhe iconat.. ka disa icona te lezetshem.dhe ku program me duket shume interesant se ka dhe shume gjera te tjera....
    Faleminderit dhe njehere per pergjigjet tuaja

Ricky
    Faqet personale mund ti vendosėsh vetėm nė profilin tuaj dhe jo nė firmė. Stafi i Forumit!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga EnRiQu3
    Kete Windows Xp me Sp3 qe kam une e morra nga nje shok dhe ky eshte i bere nga nje tjeter jo nga microsoft,Nuk e mbaj mend tani se kush e ka bere.. Por Nje Pyetje tjeter kisha.Ka ndonje Ndryshim shume te madh nga sp2 ne sp3 ? eshte e rendesishte te ta instoloj Sp3 ne pc apo dhe Sp2 eshte i mire,te ta mbaj keshtu sic e kam?
    Pakua SP3 eshte nje tufe skedaresh azhurnimi qe perfshin ne vetvete gjithe skedaret update qe mikrosofti ka nxjerre muaj per muaj.SP3 -shi perfshin azhurnimet e bera nga mikrosofti prej shtatorit 2004 deri ne tetor 2005.
    Sp3 jane gjithe azhurnimet qe kane dale,pas daljes nga mikrosofti te sp2-shit ne gusht 2004.Sp3 nuk eshte zyrtar,nuk eshte nxjerre nga mikrosofti.Dikush ne nje forum warez e nxorri per here te pare ne tetor vjet.Ai grumbulloi te gjithe skedaret e azhurnimit te mikrosoftit per periudhen shtator 2004-tetor 2005 dhe i vuri pakos emrin sp3.Une atje e mora dhe nuk pata ndonje problem,pervec lidhjes se njekohshme qe ra nga 10 ne 5.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    SP3 me sa kam pare un ka nero 7, antivirus brenda etj etj

) prandaj edhe ja vlen por se di...varet nga personi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-02-2006
    Postime
    26
    hihi bravo

i/e regjistruar Maska e by_durrsaku
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    112
    ................................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga by_durrsaku : 04-03-2006 mė 05:34 Arsyeja: gabim
    SPIRIT OF ALBANIAN(asd)

anetar i rregullt Maska e fioreal
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    Ne planetin Toke
    Postime
    124

Child web guardian

Kam instaluar kete program trial per 15 dite dhe me ka bllokuar internet explorer ne nje pc.Dikush kishte fshire programin dhe tani del mesazhi error hild web guardian ka bllokuar internet explorer sepse dikush e ka fshire ne menyre manuale.Nuk e di se cduhet te beje?
    ..I grandi ci sembrano grandi fino a quando stiamo in ginocchio...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2005
    Postime
    127

Vbulletin vs. PHPBB per forume

E di qe albasoul eshte i mundesuar nga vbulletin, dhe me pelqen ky 'software' per te krijuar forume por dhe phpbb ka te mirat e veta. vbulletin me duket me i organizuar, phpbb me i thjeshte por me i lehte per kerkime dhe postime. Simbas opinionit juaj ekspert, cili eshte me i mire per nje forum i cili i perket nje teme specifike (jo kaq i madh sa albasoul dhe forumishqiptar i cili permban tema nen tema). Dhe cilat jane te mirat dhe dobesirat e secilit? Pergjigja juaj do jete shume e vlevshme.

me respekt,
    anja

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    vbulletin eshte shume ideal per nje forum biles dhe shume i mire si eshte oganizuar nga database dhe veshja por dhe phpbb dhe te tjere nuk jane keq
    me pelqen dhe phpbb por versioni i modifikar bazuar ne ate origjinalin.
    Per nje kompani qe nuk do si baze forumin te mbaje dhe sitin dhe forumin eshte cik si shume prandaj mendoj se keta dytezoret jane te domosdoshem.

RENI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2005
    Postime
    127
    flm reni.

nuk te kuptova mire cili eshte me mire per forum dhe nje site sebashku. baza e sitit do jete forumi, por do te ket dhe nje homepage per 'introduction' etj. Kam degjuar qe phpbb ka ca probleme nga ana e mirembajtes, ie. nuk ka mbeshtetje te fort nga moderatoret ekspert kurse vbulletin e ka. Desha ta filloja me phpbb me qe eshte falas sa te shoh ka levizje forumi apo jo, por kam frike qe pamja jo aq e mire dhe tiparet e thjeshta nuk lejojne per sukses. Si mendoni ju?

flm. anja

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Citim Postuar mė parė nga anja bojku
    flm reni.

nuk te kuptova mire cili eshte me mire per forum dhe nje site sebashku. baza e sitit do jete forumi, por do te ket dhe nje homepage per 'introduction' etj. Kam degjuar qe phpbb ka ca probleme nga ana e mirembajtes, ie. nuk ka mbeshtetje te fort nga moderatoret ekspert kurse vbulletin e ka. Desha ta filloja me phpbb me qe eshte falas sa te shoh ka levizje forumi apo jo, por kam frike qe pamja jo aq e mire dhe tiparet e thjeshta nuk lejojne per sukses. Si mendoni ju?

flm. anja

Ti do nje keshille...
    Siper citova qe nqs siti jote bazohet ne dikutime eshte shume i pershtatshem vBulletin i Jelsoft Enterprises
    por nqs siti bazohet dhe ne pjese te tjera qe fushat jane ne pafundesi eshte mire te perdoresh nje gje me te thjesht si vBulletin.
    Ketu futet dhe phpbb2 po versioni baze eshte shume "lakuriq" ne kuptimin banal.Une kam perdor per shume kohe phpBB (BBtoNuke) dhe eshte shume i mire ne shume kuptime dhe mesohet shume shpejt. Permban gjitheshka te nevojtshme per manaxhimin e diskutimeve.

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •