Close
Faqja 80 prej 400 FillimFillim ... 3070787980818290130180 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 3998
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Programi HR-DIEMEN eshte nje program qe perdoret kryesisht nga inxhinjeret elektronike.
    Permbajtja e tij ka te bej me trasformatore e tensionit te larte te paisjeve elektronike, qofte shtepiake apo edhe industriale.
    Hr eshte nje program mjaft i vlefshem per inxhinjeret elektronike, pasi ai detajon ne udhezime shume te vlefshme riparuesin e nje psh televizori. Hr te ofron zgjidhjet e mundshme dhe skemat e sakta te cdo trasformatore qe kompania prodhon.
    Njekohesisht hr ndihmon edhe ne gjetjen e numrave te trasformatoreve kur ata nuk egzistojne, mjafton te dish marken e paisjes dhe modelin e sakte dhe me nje kerkim te thjeshte te jep numrin e sakte te trasformatorit.

http://www.hrdiemen.es/products/inde...&page=homesite

Dito.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91
    Programin HR e kame te instaluar ne dy kompjutera, tek njeri me punon shume mire dhe tek tjetri me nxjerr kete mesazh.
    Unable to load movie playlist. Does the .INI file exist? It must contain a section'[Movies]' with an entry 'Movie01=pathname.dir'
    Ku i jap OK me del mesazhi
    This projector os stopping
    I jap perseri Ok me del
    This application cannot run
    N ete njetin kompjuter kam te instaluar edhe programin Vrt-disk 2005 dhe me punon normal.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Te thote qarte qe nje apo me shume emra te listes se Cd-HR-DIEMEN nuk regjistrohen nga instalimi qe ti kryen, pra ka teper mundesi qe programi windows te kete mangesi skedaresh ose e kunderta CD juaj eshte demtuar dhe nuk i hedh te gjitha file-t ne kompjuter. Dihet qe HR punon ne nje rend numerik te rregullt dhe nese nje numer i nje paisjeje mungon atehere stopohet krejt programi, mjafton vetem nje numer i nje venduze ti mungoje nga regjistrimi dhe disku me pas nderron cdo numer te transformatoreve duke i bere ata corap dhe normalisht s'ka si te punoje ne menyren e duhur.
    Gjithsesi filloje nga windows njehere, riparo njehere programin tend pastaj shiko se cdo jape rezultat HR.

Dito.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga nigji
    Kam nje problem ne pc tim(win XP SP2). Pasi instaloj disa nga programet hapen perkohesishte dhe pastaj nuk hapen perseri. Duhet qe ta ē'instaloje programin, ta instaloje perseri dhe pastaj punon. Por kjo eshte e merzitshme qe ta bejsh per dite. Psh. Kete problem e kam me AutoCadin dhe me nje program elektronike (HR), keto jane du programet qe ma japin kete defekt.
    Din kush me me ndihmuar per kete . . . . .
    FLM SHUME
    o nigji ! ti do e shkruan apo cfare ? cfare autocadi perdor ti lale ? 200X apo 14 ?

kaq veshtire e ke ta gjesh ? e si mund te te japi njeri ty shpjegim kur ti as qe merr mundimin ta shpjegosh se cfare ndihme do ???

nejse !!!! keshilla ime .... ribeje windows duke i ribere instalim siper !
    po qe se problemi rishfaqet ....ribeje windows nga e para !

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Tek kjo adresa http://www.megaupload.com/?d=M0CJ2Z4T prit 20 sekonda deri sa te shfaqen tre shkronja/numra me ngjyra perpara"please enter".Ato shkronja i fut me tastjere te kutia bosh anash dhe klik download.
    Ne dritaren tjeter prit perseri 30 sekonda,deri sa sekondat te shkojne ne zero.Klik ne butonin download.
    Nqs te del ndonje dritare katrore e vogel me emrin"Megaupload Links",klik ne shenjen e X-it ne cep te dritares se vogel per ta mbyllur.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga nigji
    Programin HR e kame te instaluar ne dy kompjutera, tek njeri me punon shume mire dhe tek tjetri me nxjerr kete mesazh.
    Unable to load movie playlist. Does the .INI file exist? It must contain a section'[Movies]' with an entry 'Movie01=pathname.dir'
    Ku i jap OK me del mesazhi
    This projector os stopping
    I jap perseri Ok me del
    This application cannot run
    N ete njetin kompjuter kam te instaluar edhe programin Vrt-disk 2005 dhe me punon normal.
    Ai program do krak,per te bere qe te punoje ne kompjutera me ID hardware te ndryshme.Me sa duket programi eshte dizenjuar te punoje ne nje kompjuter dhe vetem nje me ate license,emer serial qe ka.Nuk lejon perdorim te te njejtit program me nr serial dhe emer,ne kompjutera te tjere.Vetem me krak mund ta besh trukun.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Shiko njehere ate 100webspace.com, por ka shume reklama. te vendos banners ne faqe.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Citim Postuar mė parė nga SerialN
    Kam shkarku nje phpnuke template nga interneti, dhe nuk di se si ta instaloj ne web, te ajo "file manager".

Bona nje account falas te www.50webs.com .

I bera upload te gjitha skedave qe shkarkove, po prap sdel gje?

http://www.eznuke.com/ e ke te pre-instaluar... phpnuke vetem personalizohe

Engineer Maska e planeti_x
    Anėtarėsuar
    29-12-2004
    Vendndodhja
    Verdalle
    Postime
    62

Ndihme PDF

Mirdita!

Kush me ndihmon te gjej nje program qe te printoje dokumentat ne PDF.
    Psh nga AutoCAD apo edhe nga word ne PDF.

Kisha nje Acrobat qe ishte i shoqeruar me nje destileiter, dhe qe aktivizonte nje printer virual per ne PDF, por nuk e kam me.
    Tani kam vetem Acrobat reader 7 qe nuk ma ofron kete mundesi.

Me ndihmoni ju lutem!!!!!

Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244

Unhappy Apache nuk po me ecen mire.

Po mundohem te instaloj apache ne pc porese nuk po me ecen mire,nuk e di se perse me nxjerr errore.Nqs instalohet normal,duhet qe kur te hap faqen e serverit apo dns te me nxjerre ikonen e apache,gje qe nuk me del.
    me mire vone sesa kurre....

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •