Close
Faqja 75 prej 400 FillimFillim ... 2565737475767785125175 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 741 deri 750 prej 3998
    ICE-A Maska e PcCrack3r
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Deēan - Kosovė
    Postime
    163

IE 7 BETA 2, ndihme ??

Hi,

Instalova IE 7 BETA 2 dhe kam nje problem me te .. kur e hap nje tab (nendritare) te ri nuk e shoh te vjetrin .. dhe nuk e di se si ti ndrroj pra tab-at, pra te kaloj nga njeri ne tjetrin sepse nuk i shoh askund ..

A di ndonjeri nga ju se ku mund te shfaq shiritin e TABS ne dritaren e Windows IE 7 ??

shnet
    --==Emi==--

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Citim Postuar mė parė nga PcCrack3r
    Hi,

Instalova IE 7 BETA 2 dhe kam nje problem me te .. kur e hap nje tab (nendritare) te ri nuk e shoh te vjetrin .. dhe nuk e di se si ti ndrroj pra tab-at, pra te kaloj nga njeri ne tjetrin sepse nuk i shoh askund ..

A di ndonjeri nga ju se ku mund te shfaq shiritin e TABS ne dritaren e Windows IE 7 ??

shnet

Bej pyetje pak serioze tani.....

mu me ka ik qeni perjasht e shef ndonjeri nga ju,,,

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    :-)

Shiko njehere te Tools-Internet Options->General-Tabs-Settings

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Kur nuk shikon ndonje buton/ikone/tab ne browser lart,menjehere duhet te shkoje ndermend funksioni view(shiko).Klikohet ne butonin view.ne menu shiko per tabs dhe klik atje qe te shfaqen tabs.Ne qofte se nuk e shikon nen menune view.Klik ne menu ne toolbar.Shiko ne menune e toolbars.Gjen tabs dhe klik atje.Tabsat do shfaqen siper nen browserin.
    Provo te klikosh me te djathte poshte te nje zone e lire ne taskbar.Zgjedh cilesite(properties)ne menu.Boshatis katrorin nga shenja e v-se,ku thote grupo butona,tabsa te ngjashem.Kjo ben qe te mos kete mbivendosje te tabsave,i riu mbi te vjetrin,por ato te dalin paralel ne krah te njera tjetres.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Probleme ne leximin e nje skedari tė shkarkuar

Kam nje File PDAA . Ne fakt as e kam idene me cfare programi mund te hapet ky file dhe me e keqja eshte se ky format eshte nje windows dhe nuk di si tja bej dmth si mund ta instaloj kete windows ne kete format kaq te cuditshem.???

Ndersa video qe kam shkarkuar me hapen po nuk sheh asgje dmth me kuadrata ngjyra etj. Mesa shoh nuk eshte problemi i videos sepse deri tani kam shkarkuar nja 4 video te tilla me ane te utorrent dhe po ky problem dmth nuk shihet asgje. Cfare problemi mund te kete .???

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Per sa i perket videove qe ke shkarkuar dhe nuk i shikon dot, nuk na the se cfare formati jane videot sepse formate te ndryshme duan codec te ndryshme. Nese videot i ke divx duhet te shkarkosh divx codecs nga interneti. Nga http://www.divx.com/divx/windows/ shkarko divx player bashke me divx codec. Nese videot i ke format tjeter, thuaj emrin e formatit qe te te rekomandoj playerin qe i lexon.

Program pėr sistemimin e fotografive, modifikime tė vogla

Po e hap kete teme tek informatika edhe pse shume te tjere qe nuk jane ekspert te informatikes mund te pergjigjen.

Kerkoj nje program te mire, qe modifikon foto.

Goli final do te ishte te mundesha te arrija te ndryshoja permasat, pixelat kontrastin, driten, pozicionin, fluiditetin etj etj e imazhit. Sikur te mund te beja dhe ndonje animacion kur te me nevojitej do te ishte akoma me mire
    Kam photoshopin por eshte shume profesional. Shume i ngarkuar dhe mezi hapet e nderkohe dhe merr kohe modifikimi me te. Pra ju lutem kurseni keshillat mbi photoshop

Flm Julie
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 18-10-2007 mė 18:28
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Citim Postuar mė parė nga Julie
    Kerkoj nje program te mire, qe modifikon foto.

Pra ju lutem kurseni keshillat mbi photoshop

Flm Julie

PAINT eshte ideal per zgjedhjen tende....

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Une perdori PhotoBrush dhe PhotoImpact.

Dhe jan shum te mire.

Tung
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Provo dhe Picasa nga Google. Ėshtė program i thjeshtė pėr t'i rregulluar dhe sistemuar fotografitė. Gjithashtu lehtėson dėrgimin e fotografive me email.

http://picasa.google.com/download/index.html
    Edi

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •