Close
Faqja 64 prej 400 FillimFillim ... 1454626364656674114164 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 3998
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Kontrollo ne kompjuter nese ke file DFWks.exe qe eshte file qe instalon DeepFreez nese e gjen kete file kliko dy here ne ate edhe gjate procesit kliko uninstall po duhet te mbash mend paswordin ... nese nuk e ben dot athere do te thote qe ke perdorur silent mode me jep ketu path vendodhjen e deepfreez edhe te te jap komanden e sakte per uninstall. kjo gjithmone nese ke Deepfreez 5.x se nuk ka version St Deval. Po gjithmone duhet te besh caktivizimin e deepfreez qe behet me kombinimin e butonave CTRL+ALT+Shift+F6 pasi fut passin do te te dale nje dritare ku do zgjedhesh "Boot thawed" e do besh restart kompjuterin me p[as do vazhdosh me uninstal
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 21-02-2006 mė 04:15
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

www.Alb-IT.com Maska e ylber1998
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    253
    Une e bona këtë që me the ti CTRL+CTRL+Shift+F6

E restartova Pc tani dhe funksionoj shum flm ardi se isha ra ne dert me ta se sme lejke të bëj asgje flm për ndihm ,dit të kënshme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ylber1998 : 21-02-2006 mė 04:38

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    GJithashtu edhe ju ... me behet qefi qe te erdha sadopak ne ndihme

Ardi
    N. H. Schwarzkopf

Ricky Maska e EnRiQu3
    Anėtarėsuar
    02-11-2004
    Vendndodhja
    Rumani
    Postime
    81

Paketė SP3 pėr Windows XP?

Do doja te dija nqs eshte e mundur te ta beje upgrade windowsin tim. Une e kam Windows Xp prof sp2 por morra nga nje shok nje Windows i cili eshte Sp3. Do doja te dija ne qofte se eshte e mundur te ta beja upgrade ne sp3 nga ai cd , dhe si?Nuk e morra iniciativen ta provoj vete se kisha frik se mos me fshiheshim program files ose ndonje gje tjeter.Prandaj u drejtova ketu.
    Mua mu duk se kisha pare nje teme se si ta beje upgrade ...por kontrollova dhe nuk e gjeta dot me.
    Faqet personale mund ti vendosėsh vetėm nė profilin tuaj dhe jo nė firmė. Stafi i Forumit!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ketu ke pakon SP3. http://www.softpedia.com/get/System/...-Preview.shtml
    Mund ta besh shkarkimin e sp3 shit edhe nga CD-ja.Sp3 eshte nje tufe skedaresh qe pasi shkarkohen ne kompjuter duhet ti klikosh nje nga nje per ti instaluar.Kur te dale mesazhi"do te fikesh kompjuterin qe ndryshimet te hyjne ne fuqi'efekt"? Klikon ne jo buton.Pasi i ke instaluar gjithe skedaret e fik dhe ndez kompjuterin.I vetmi difekt qe ke SP3 eshte kufizimi qe krijon ne lidhjet e njekohshme.Ka qene 10 lidhje te njekohshme.Kjo eshte ulur ne 5,per arsye sigurie.Kjo i perket nje skedari azhurnus.Kjo krijon probleme ne ngadalsi te madhe ne shfletim faqesh ne internet.Per ta rregulluar kete problem merret programi XP antispy.Pasi hapet programi,i vihet nje shenje v-je katrorit perpara rreshtit"increase max connection per server to 10" E ke nen kategorine internet ekplorer 6 te programi.http://xp-antispy.org/index.php?opti...sellang&iso=en
    Pas njefare kohe nqs sheh ndonje ngadalsi ne shfletim e rihap programin,heq shenjen e v-se klik apliko poshte pastaj vendos shenjen e v-se dhe perseri klik ne apliko.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Microsoft-i deri tani nuk ka nxjerrė paketė SP3 pėr Windows XP. Nėse ke gjetur njė paketė tė tillė nė internet, nuk ėshtė e Microsoft, prandaj mos e instalo.
    Edi

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    Sic e tha edhe beni "SP3" eshte nje permbledhje jo e microsoft e te gjitha hotfixes apo updates te rendesishme te Microsoft. Ku disa prej tyre jane edhe te pa testuara nga vete microsoft.
    N. H. Schwarzkopf

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    SP3 eshte bere nga arabet...prandaj kujdes....

un perdor te nje nga kompjuterat e mi Windows XP Santa Clause (ber nga arabet) shume mire punon...por me SP3 sdi gje ca behet...por prap kujdes...

Ricky Maska e EnRiQu3
    Anėtarėsuar
    02-11-2004
    Vendndodhja
    Rumani
    Postime
    81
    Kete Windows Xp me Sp3 qe kam une e morra nga nje shok dhe ky eshte i bere nga nje tjeter jo nga microsoft,Nuk e mbaj mend tani se kush e ka bere.. Por Nje Pyetje tjeter kisha.Ka ndonje Ndryshim shume te madh nga sp2 ne sp3 ? eshte e rendesishte te ta instoloj Sp3 ne pc apo dhe Sp2 eshte i mire,te ta mbaj keshtu sic e kam?
    Faqet personale mund ti vendosėsh vetėm nė profilin tuaj dhe jo nė firmė. Stafi i Forumit!

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    EnRiQuE tani per tani ka dy versione te ashtuquajtura SP3.

Nje eshte permbledhja e rinovime edhe riparimeve te shumta gjate update te microsoft e bere nga the hotfix network qe eshte nje kompani siguri ku normalisht ka shume e shume riparime e rinovime qe ty nuk do te te duhen.
    E dyta eshte nje inflitrim i windows vista ne windows XP e bere nga nje amit dicka e tille. Kete te fundit une e kam instaluar ne nje nga laptopat tim qe mbaj per testim thjesht per te pare se si funksjonon edhe nuk kam gjetur ndonje shpikje apo ndonje regullim te vecante vetem disa modifikime edhe pastrime/shtime ne regjister. gjeja e vetme qe ndryshon eshte grafika edhe paraqitja qe eshte ajo paraqitje e VISTA. Per mendimin tim mbaje ate qe ke pa u munduar me shume.

Ardi
    N. H. Schwarzkopf

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •