Rrofsh Pidocchio!
Gjeta nje cad 2000i
I dhashe vetem nje shikim te shpejte dhe s'mu duk keq.Do te merrem me te.
Faleminderit
Rrofsh Pidocchio!
Gjeta nje cad 2000i
I dhashe vetem nje shikim te shpejte dhe s'mu duk keq.Do te merrem me te.
Faleminderit
...niente che amassi di piu'...
kam pyetur pak verdalle per Cad industrial, nqs ke nevoje mjafton te me dergosh nje e-mail... se ti serve ti posso procurare anche Corel Droo 10. tutto craccato ovviamente, é una figata...
ciao ciao
:jSorridi alla vita la vita ti sorride....
shko ne bibloteke merr nje kopje dhe kopjoje ( nero, clone CD)
ose kaaza edonkey etj fileshareprogz.
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
Hi Jeans-boy,
une per vete kam te instaluar ne zyre AutoCAD 2000 dhe Nemetschek 17 FT Allplan, kurse ne shkolle punojme me Spirit 10 nga softTECH. Nuk e di a jane te njohura aty ne Itali keto programe, por tek ne AutoCAD dhe Nemetschek jane maksimumi ne cilesi dhe kushtojne nje hale me lek (rreth 7-8 mije ).
Pyetje: e kujt firme eshte ai CAD 2000i qe ke gjetur ti?
Lista nr5
6 kanatjere
6 mbathje
6 shami
prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve
Ku te bej download nje Vbulletin pack?
Hajt sa me shume sex, pare e warez bye!!!
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
dua te bej nje animation me animaflex por nuk di qysh ta ve tek siti(akoma i pa publikuar). a ka punuar ndonje nga ju me kete program?ne qofte se po ju lutem ma thoni (se e theva fare ate kompiuterin une)
Animacionin a e ke te bere apo jo o plak...nqs e ke kollaj..
e kame gati ponukl di si ta ve tek siti.sikur te "nderuarit"moderatore te me linin te postoja programin(1Mb)
munde ta kuptonit me mire si punonese une e bera "uje".ketu ke programi
Ky programi jot qenka shume i bukur, po eshte nje derivat i flashit dhe filet qe krijon jane .swf pra duhet te kesh edhe nje prorgram qe te disenjosh html si psh dreamweaver dhe aty mund te fusesh failin tend ku ne direktorine ku do ruash file-n me animim duhet te kopjosh edhe failin po me te nejtin emer por .txt. psh prove.txt prove.swf.
Menyra e testimit eshte kjo:
duhet te kesh plugin per flash (kusht)
dhe kliko me te djathten tek file i krijuar dhe zgjidh open with... pastaj tek kutia e zgjedhjes zgjidh internet explorer.
ok sa per monumentin po te vlejti postimi flasim.
"bej levizjen e duhur":)
Krijoni Kontakt