Close
Faqja 51 prej 400 FillimFillim ... 41495051525361101151 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 3998
    Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Pershendetje,

Megjithese nuk e kuptoj pse nje program muzikor kerkon te perdore Direct 3D,
    mendoj se ke ndonje versjon te vjeter te DirectX, ose karta grafike nuk ka
    aftesi per pershpejtim 3D te imazhit.
    Kontrollo njehere me dxdiag (start-run-dxdiag) parametrat e DirectX si dhe versjonin.
    Provo te kalosh gjithe testet per videon dhe zerin ... Nqs ke problem instalo versjonin
    e fundit te directx (runtime) nga siti i Microsoftit. Gjithashtu instalo versjonin e fundit
    te piloteve te kartes grafike.
    ...

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Talking

Citim Postuar mė parė nga auiu
    Pershendetje te gjitheve.Kam download nje program muzikor nga interneti(i cili eshte demo),dhe pasi bej instalimin ne PC me del nje dritare qe konkretisht thote:

Could not initialize Direct 3D.You may want to check that the latest version of DirectX is corretly installed on your system.Also make sure that this program was compiled with header files that match the installed DirectX DLLs.This program will now exit.

Dhe programi nuk hapet.Computeri im i ka te gjitha parametrat e kerkuara nga programi dhe perseri nuk hapet.A ka dicka qe mund te bej per kete?Faleminderit.

Eshte mese normale qe nuk mund te instalosh dot nje PROG Demo!!

Jo me kot gjenden ne net programe demo (Gjysem) ai eshte thjesht nje moster i atij programi ose thjesht nje prezantim i tij.Ose ne te kundert te gjith shkarkonin programe shume te specifikuar nga Interneti pa i bler fare )

Nqs ju keni ne CC,ateher shume mire mund ta blini kete Program dhe ju siguroj qe instalimi i tij ne pc-n tuaj do te jet perfekt

RrespekTe
    Feel the pump √

Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Une i kontrrollova dhe ate DirectX qe e kerkon e kam,nuk e di mos ka ndonje problem tjeter,gjithsesi falemiderit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-12-2004
    Postime
    50

Mė duhet program pėr rritjen e shpejtsis sė shkarkimeve.

Pėrshėndetje !

Din ndokush ndonjė program qė rrit shpejtsin e downlodimve (shkarkimev) nė PC ?

Disa shokė mė than se ekziston njė program tė till, e pėr atė u interesova dhe pyes.

Asnjėher mbi 50 KB/Secnuk mė kalon shpejtsia kur shkarkoj ndonjė gjė nė PC, ani pse e kam ADSL internetin, mė duket shum ngadal, ėshtė normale kjo, apo nuk duhet tė hap shum dritare kur shkarkoj ndonjė gjė ?

Falm.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Arion,

Pėr njė shpjegim tė lidhjes sė internetit lexo temėn "Shpejtėsia e internetit".

Shkarkimi 50 KB pėr sekondė nuk ėshtė keq. Kjo do tė thotė qė ke lidhje ADSL me 50x8=400 Kbits pėr sekondė. Varet ku jeton e sa paguan, por kjo shpejtėsi ėshtė normale pėr DSL. Pyet kompaninė qė tė ofron internetin se sa ėshtė shpejtėsia e lidhjes. Numri qė tė japin ata ėshtė nė kilobite pėr sekondė. Pjestoje atė numėr me 8 qė tė llogaritėsh shpejtėsinė e shkarkimeve nė kilobajt pėr sekondė.

Nėse ti po shkarkon me shpejtėsinė maksimale, atėherė nuk ėshtė nevoja tė pėrdorėsh programe pėrshpejtimi. Programet e pėrshpejtimit hyjnė nė punė vetėm kur je duke shkarkuar nga faqe qė kanė shumė vizitorė e nuk tė dėrgojnė skedarėt me shpejtėsinė maksimale. Nė kėtė rast, programet e pėrshpejtimit bėjnė disa lidhje me faqen, dhe marrin disa pjesė tė skedarit pėrnjėherėsh. Pastaj i bashkojnė kėto pjesė nė njė tė vetme dhe formojnė skedarin qė ti kėrkove tė shkarkoje.

Lexo postimet mė lart pėr shpjegime tė tjera dhe emrat e programeve tė pėrshpejtimit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 16-08-2005 mė 02:07
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

FlashGet

Unė perdori FlashGet (verzioni me i ri 1.7). Munde te nderpresh dhe te vazhdosh dhe te besh me te shume gjera. Hidhi nje sy ketij programi. Ne rast se sun e gjenė me shkruaj ne PM.
    Gjithė tė mirat.

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Sa per te sqaruar mbi nderprerjen e shkarkimit dhe rifillimit nga aty ku e le!!

Kjo eshte dicka qe ofrohet nga serveri nga po shkarkon pra nqs ai server nuk e ofron ate sherbim asnje program nuk te ndihmon dot(gjithsesi sot shumica e tyre e kane kete aftesi).

Perdorimi i ketyre pseduo-shpejtues te downloadimit eshte thjesht dicka qe duhet vertetuar pasi perfitimi eshte thjesht 10%, per shkak te lidhjeve te shumta qe krijojne me vendin nga shkarkohet).

Per ata qe do te thone "Une e kam provuar vete punon ......" besoj duhet dhe te thone qe kur perdorin keto programe sidomos ata qe thyejne rregullat e vendosura ne mirebesim te punimit te internetit, si psh regetd deluxe etj, ne te njejten kohe perkeqesojne punimin ne internet si te atyre qe kane te njejtin sherbim me ju dhe vete kompjuterin ku ju punoni.

Per mua perdorini sidomos ata qe kane lidhje me modem per te rifilluar aty ku e kishit lene por jo me mendimin se do te fitoni ndonje shpejtesi 'super' :P.

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Interenet Download Manager
    eshte me i miri deri tash ku dhe une e kam te instaluar ne PC.
    Dhe Une e kam Provu kete "download accelarator" por sme ka pelqyer.. mu osht dok kot..
    Provojeni kete Interenet Download Manager eshte me i miri deri me tani qe kam provu programe per download. Internet Download Manager

WebAdministrator Maska e Albelektronik
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga DJ-GABRIELE
    Eshte mese normale qe nuk mund te instalosh dot nje PROG Demo!!

Jo me kot gjenden ne net programe demo (Gjysem) ai eshte thjesht nje moster i atij programi ose thjesht nje prezantim i tij.Ose ne te kundert te gjith shkarkonin programe shume te specifikuar nga Interneti pa i bler fare )

Nqs ju keni ne CC,ateher shume mire mund ta blini kete Program dhe ju siguroj qe instalimi i tij ne pc-n tuaj do te jet perfekt

RrespekTe

Hajde Dj-Gabril mjeshter Informatike je edhe ti :P

Instalo DirextX sepse ke nje version te vjeter te tije, te kerkon 3d sepse programi ka grafik 3D te Equlaizer qe te jep me vizulizim parametrat nese e ke parasysh pak a shume si ne Media Player por me i avancuar
    DirextX eshte free ne www.microsoft.com

Ciao
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albelektronik : 21-08-2005 mė 13:30

i/e regjistruar Maska e dreamcatcher
    Anėtarėsuar
    04-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    84

PHP Nuke

Pershendetje per t gjithe

Kisha desht me dit nese dikush mun t me m 3du diqka rreth php nuke si mund te instaloj konfigoj e diqka tjater per rreth saj ... Kisha dit per nder

b3t1m

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •