Close
Faqja 50 prej 400 FillimFillim ... 40484950515260100150 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 3998
    i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nqs ti mendon se Dreamwaver dhe FrontPage jane te veshtire atehere une mund te sugjeroj HTML ose CSS, PHP por duhet te besh gjithcka vete. D.m.th. te duhet te shkruash shume kod per dicka qe mund ta besh me nje klik ne programe grafike sic jane Dreamwaver dhe FrontPage.
    Nuk jam shume i sigurt se cfare ke parasyssh dhe cfare do te arish por shume gjera ne nivelin personal behen me to duke nderthurur Flash, JavaScript etj.
    Suksese ne punen tende,
    Ed

Dani
    Anėtarėsuar
    10-11-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    95
    kėto programe qi ti kam shkru mė lart janė vetėm pėr dhtml menu, kurse sa i pėrket web dezajnit ndoshta ti don nė menyrė vizuele atėher po i pėrmendi disa programe: Antenna Web Design Studio, NetObjects Fusion, EZGenerator 2, Cool Page, Web Page Maker, NetStudio Easy Web Graphics. Keto jan disa programe qe ne menyr vizuele me bo dizajn nuk ke nevoj me shkru kod dmth vetėm me maus.
    www.WeAreTheBest.„€$

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253

konvertim formatesh doc pdf ppt

pershendetje,
    kerkoj nje program qe mund te bej konvertimin e formatit msword .doc ne formatin .pdf
    dhe nese ekziston ndonje program per konvertimin e formateve me siper ne powerpoint .ppt,.pps

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Ka programe te shumta per te bere web,siq jane ato qe te ka rekomanduar Dani Tux.

Web Page Maker

Homesite
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492

C'eshte Java virtual machine?

nese ma jep truri te hyj ne chat.... mesazhi i albasoulit thote, "instalo java virtual"
    Nuk di as ta instaloj, as ta gjej, dhe as se c'eshte java virtual.
    Me falni per injorancen , por te pakten kete injorance e justifikoj me kerkimin e ndihmes.
    Flm , macia_blu
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Java Virtual Machine eshte nje abstract, nje sere programesh qe ndihmojne kompjuterin te interpretoje me mire dhe me thjesht internetin. Nese do te dish me shume mund te kerkosh ne internet dhe ka informacion sa te duash.
    Sa per ta intstaluar eshte falas:
    Shko tek : htt://www.java.com
    Ne anen e djathte te faqes do te shikosh nje link qe thote "Get It Now" kliko atje dhe kliko yes disa here sipas asaj qe te kerkohet dhe do te jesh ne regull.
    Shpresoj te te kem ndihmuar sado pak,
    Te uroj gjithe te mirat, Edi

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176

Dhe ndoshta nje sqarim me shume.

Te te them te drejten e nderuar anetare,kete problem kame patur dhe une per ta instaluar nje gje te tille,duket e lehte por kjo varet nga com qe disponon,se ne disa raste antivirusi qe keni instaluar ne com tuaj e ben te pamundur instalimin e java program,por nese te shfaqet ikona qe tregon qe mund te demtosh or harm your com,just ignore it.une te te them te drejten nuk kame mundur ta instaloj se com qe une disponoj nuk ma ka lejuar nje gje te tille.

shpreoj te kesh sukses

kristali
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 11-08-2005 mė 00:48
    Edhe pak gjak aortal.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

Konvertimi nga Midi nė MMF

Me duhet konvertor i dokumentave. Program i cili mund te konvertoj MIDI dokumentat ne .mmf dokumenta.
    Di dikush ku mund te shkarkoj program te ketille?

Me duhet pershkak te melodive ne telefon. Ato qe kam jane me midi prapashtese dhe telefoni nuk i pranon, i lexon vetem mmf dokumentat.
    Ju lutem per ndihme
    falemnderit
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Edi

Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182

Arrow Probleme me directX

Pershendetje te gjitheve.Kam download nje program muzikor nga interneti(i cili eshte demo),dhe pasi bej instalimin ne PC me del nje dritare qe konkretisht thote:

Could not initialize Direct 3D.You may want to check that the latest version of DirectX is corretly installed on your system.Also make sure that this program was compiled with header files that match the installed DirectX DLLs.This program will now exit.

Dhe programi nuk hapet.Computeri im i ka te gjitha parametrat e kerkuara nga programi dhe perseri nuk hapet.A ka dicka qe mund te bej per kete?Faleminderit.

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •