mund te zbresesh TYPING MASTER eshte fantastik fare... sa per serial mund ta dergoj ne mesazh privat.. www.typingmaster.com
mund te zbresesh TYPING MASTER eshte fantastik fare... sa per serial mund ta dergoj ne mesazh privat.. www.typingmaster.com
bashkimi sjell fitore.
une kam Mavis ne nje cd , eshte shume i mire
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Lamo ,
typing tutor,
eshte shume i mire, po duhet te kete vullnet qeni, pasi pas nje fare kohe, se ke mendjen per ate gje.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ka disa menyra per te kthyer nje tekst nga pdf ne word e shume prej tyre jane paraqitur dhe si zgjidhje por mos harroni se ne rastet kur nuk arrini te zgjidhni tekstin ti beni paste ne word me shume mundesi do jete e mbrojtur nga te drejtat e autorit per kopjim. Sot ka shume variante mbrojtjeje per pdf, duke filluar nga ndalimi i printimit e deri tek problemi qe hasin te gjithe (kopjimi i tekstit). Megjithate dhe zgjidhjet jane te pafundme. Mjafton nje search ne google te tipit pdf password remover ose gjera te tilla dhe zgjidhja eshte ne duart tuaja. U se harrova...pershendje forumit se kam kohe qe nuk hy
Pershendetje.
Mora nje tel Nokia 6600 dhe xhirova ca video me te dhe vura re qe kishin prapashtesen 3gpp dhe kur i transferova ne pc nuk hapeshin me asnje program. A keni ndonje program konvertimi ne avi ose mpeg???
Gjithe te mirat!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 22-01-2007 mė 21:28
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
Formati i skedareve 3gpp eshte formati i zgjedhur i transferimit te videove ne rrjetet pa tel,i dizenjuar posacerisht per sistemet e pa tel te celulareve.Per pasoje keto lloj skedaresh shihen ne shume tipe celularesh qe e suportojne teknologjine e re 3gpp.Per ti pare ne kompjuter provo ti hapesh me programin Quick Time,ose perdor programin me poshte qe konverton skedaret 3gpp ne kompjuter,duke i kthyer ne formate mpeg ose avi.
http://www.cd-ripper.info/imtoo_3gp_video_converter.htm
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Flm per programin e konvertimit. Kisha harruar fare ta provoja ta hapja me programin QuickTime. Megjithate ky program ishte i pershtatshem.
Gjithe te mirat.
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
Perveq Front Page dhe Macromedia Dreamwaver, a mund te me rekomandoni ndonje program tjeter te lehte per te dizajnuar dhe programur web faqe.
Ndonje program per te bere flsh animacione spsh Swish, por te lehet per perdorim, per te bere dhtml meny, apo diqka tjeter.
Nese dini ndonje ju lutem te me tregoni edhe linkat per download full.
Pershendetje per te gjithe.
CoffeeCup Free DHTML Menu Builder , Web Menus Studio 2005, CoffeeCup Button Factory, Xara Menu Maker, DHTML Menu Builder - provoj keto dy te parat e para eshte free nuk eshte trial kurse e dyta eshte trial dhe ka shum efekte JavaScript dhe Applet apo then me mir jan te integrum 9 programe te vogla ku secili kryn pun te ndryshme kurse keto te tjerat jan trial mirpo mumnesh me kracku kurse une te kisha preferu programin NavStudio 2005 ka edhe crack eshte shum i mir. per ma shum munesh me kontaktu dani_mi4@hotmail.com
www.WeAreTheBest.„$
Krijoni Kontakt