Close
Faqja 48 prej 400 FillimFillim ... 3846474849505898148 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 3998
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    6
    CLAY_MORE faleminderit lal per mundimin them se me ke ndimuar sadopak pershendetje per gatishmerine tende.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tungjatjeta ainfg5,sic e kam then edhe me lat ndoshta e kam un fajin qe nuk ju kam shpjeguar detaje,ne nje komp tjeter pothuajese ne te njejten shpejtesi lidhjeje dhe ne te njejtin link shkarkohen filet?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-06-2005
    Vendndodhja
    N'tok
    Postime
    2
    une kur kam mesuar te shkruaj shpejt kam perdorur nje program qe quhet schnell screiben [gjermanisht eshte],

ketu mund ta marresh:
    http://www.download-tipp.de/download...are-1167.shtml

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    ainfg5 te pakten respektoje mendimin e te tjereve dhe mos fol me kaq siguri se na ve dhe ne ve ne dyshim per njohurite qe kemi.

Merre me shtruar heren tjeter dhe mendoji gjerat qe thua se ketu eshte forum nuk eshte chat

Citim Postuar mė parė nga qoska
    ainfg5 te pakten respektoje mendimin e te tjereve dhe mos fol me kaq siguri se na ve dhe ne ve ne dyshim per njohurite qe kemi.

Merre me shtruar heren tjeter dhe mendoji gjerat qe thua se ketu eshte forum nuk eshte chat
    Po nuk eshte pune sigurie, thjesht thashe qe personalisht mendoj keshtu e ne vijim e kisha thene perse. Dallimin nga chati e bej sepse nuk ka nevoje qe nje problem interesant te hapur nga nje forumist ta kthejme ne polemike midis nesh, une ndoshta pikpamjet i shpreh me vendosmeri por sinqerisht nuk ve re kush e ka thene ate qe kritikoj se nisem nga parimi te sjell ne vije zgjidhjeje nje problem dhe jo te hedh poshte ate qe thone te tjeret, po ne rastin specifik nuk hodha poshte asgje nga ato qe the ti, thjesht e mendoja krejt ndryshe problemin.

Po le te kthehemi te ajo qe intereson:

Citim Postuar mė parė nga nik_a2
    ...sic e kam then edhe me lat ndoshta e kam un fajin qe nuk ju kam shpjeguar detaje,ne nje komp tjeter pothuajese ne te njejten shpejtesi lidhjeje dhe ne te njejtin link shkarkohen filet
    Ke provuar ndonjehere qe te njejten file te shkarkuar nga i njejti link ta shohesh sa Mb eshte te njeri PC, dhe sa Mb e ka madhesine te tjetri?-Se me duket cudi qe Dowloader-i thote 100% dhe efektivisht ke vetem (3-5)%.
    Kontrollo mos Internet Explorer shkeputet automatikisht mbas disa minutash inaktiviteti: Connection Settings -Disconnect if idle for_XX_ duhet te jete i paseleksionuar.

Po ca Win perdor: 95-98-Me-2000-NT-Xp?

Marre nga http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/cih.html:
    "Ne Win-95-98-Me mund te funksionoje akoma nje virus shume i vjeter: CIH (te quajtur edhe Chernobyl) qe korrupton file-t, duke futur kod ne hapesirat e paperdorura dhe duke ruajtur madhesine origjinale".
    Po kjo me duket prehistori.

bye,bye
    sometimes I hate Myself, sometimes I love Myself

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nese ke internet ne shtepi mund te kerkosh per Typing Tutor dhe do te gjesh sa te duash. Nuk ke nevoje ta blesh thjesht regjistrohu online dhe ke akses sa here te duash.
    Ne te kundert duhet te maresh nje kopje nga dikush atje ku je.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    6
    Hej cuna nuk eshte nevoja qe te beni krasime te tilla ju lutem se po me vini edhe mua ne siklet un dua vetem pak ndime nqs doni ai qe nuk do eshte i lire te mos thote gje apo jo?cudia me madhe eshte se ne komp tjeter ne te njejtin link shkarkohen dhe shpejtesia eshte pothuajse e njejte 45.2kbps/48.0kbps
    Me filen qe me adresoje edspace u shkarkua ne rregull!
    Perdor Windows xp Profesional Service Pack 2
    antivirus/internet security 2005 me up date te kompletuara
    po jap edhe nje detaj tjeter
    po te vini re se kapaciteti i fajlit eshte 2.78mb

njoftimi dowload complete eshte 116kb
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nik_a2 : 10-06-2005 mė 18:21 Arsyeja: jo mire

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Per te shkarkuar nga interneti ka plot vetem duhet te kerkosh kush te ben me shume pune. Per mendimin tim me i miri eshte MAVIS por me duket se eshte me pagese.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

kUjTiM #23
    Anėtarėsuar
    02-11-2004
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    28

Si tė konvertohet nje file nga Acrobat Reader nė Word?

pershendetje

desha te di se si konvertohet nje file nga acrobat reader ne word?

AIR_MJ
    I kthyer ne forum...

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

SolidPDF qe e kam provuar si trial version, konverton vetem nje pjese te dokumentit, dhe rezultatet e asaj pjese te konvertuar nuk ishin aspak te kenaqshme. Nuk e di per variantet e tjera.

Citim Postuar mė parė nga rachi
    Cuna, tani kam kohen qe bej aplikime pune dhe shumica e tyre me vjen me adobe format qe sshkruan dot ne te. Tani mund ti printosh e shkruash me dore po eshte carje manaklle. Kam nje program qe e kthen file nga adobe ne word, por nuk del shume i qarte plus ka ndrrim formati e tabelat behen lemsh.
    A dini ndonje program qe te ben te mundur te shkruahs ne adobe.
    Respect
    rachi
    Po sikur te provosh njehere kete:

http://www.cadkasfiles.com/pdfedit!.exe .

Versioni demo eshte plotesisht funksional.

Gjuha jone sa e mire,
    sa e embel sa e dlire
    ...

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •