Per te gjithe ata qe ende nuk kane bere zgjidhje lidhur me kete pune, apo do te donin te benin nje zgjidhje me te mire atehere une ju preferoj:
*.doc to *.pdf => Win2pdf
*.pdf or *.rtf => PDFtoWord
Per te gjithe ata qe ende nuk kane bere zgjidhje lidhur me kete pune, apo do te donin te benin nje zgjidhje me te mire atehere une ju preferoj:
*.doc to *.pdf => Win2pdf
*.pdf or *.rtf => PDFtoWord
Se pari pershendejte te gjitheve,
desha te dija nese ekziston nje version shqip per phpnuke,apo me duhet te perkethej nje version qe kam shkarkuar ne italisht(7.6).
Nese dikush mund te me ndihmoj duke me treguar per file-in nese ekziston apo kush e ka perkthyer te vihet ne kontakt tek reli75it@yahoo.it.
qofte edhe per te shkembyer ndonje mendim.
Ju falenderoj paraprakisht.
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Pėrkthimin e versionit 6.0 e gjen nė kėtė faqe:
http://phpnuke.org/modules.php?name=...titleA&show=10
Nėse nuk gjen 7.6, besoj se mund tė pėrshtatėsh 6.0 me pak mundim.
Edi
Ne PHPNUKE versionet e fundit e kane Gjuhen shqipe
oK Tema e sotme ka te beje me nje rubrike tjeter te menuse se webit i cili eshte forumi .
Pyetja eshte si mund ta gjejme
Egsistojne 2menyra ,
1.mund te meret falas ne webe sic jane "" http://www.aforum4free.com/forum e cila ka dalejashte perdorimi
2.osemund te ndertohet me programe te posacme sic eshte vbuletini ,
(nese dikush di nje program me te thjesht per tu perdorur ,mund te japi ndihmen e tijne lidhje me ket tem)
Kaq ishte postimi ipare
Te dashsurosh ėshtė vepėr,tė mos tradhėtosh ėshtė kryevepėr
Mos pėrdor forume tė gatshme tė kompanive tė tjera, por instaloje vetė forumin nė njė serverin tėnd. Me forumet e gatshme je gjithnjė i varur tek kompania. Nėse nesėr vendos qė tė hapėsh forumin tėnd, nuk mund tė transferosh llogaritė dhe shkrimet qė janė bėrė.
Nė fakt kompania ka tė drejtė tė mbyllė forumin kur tė dojė dhe ti nuk bėn dot asgjė pėr ta ndaluar. Prandaj, mėnyra mė e mirė ėshtė tė marrėsh ndonjė softuer forumi qė ėshtė falas dhe ta instalosh nė severin tėnd.
vBulletin ėshtė nga mė tė mirit nė kėtė fushė pėr ėshtė me pagesė dhe nuk e pėrdor dot pa lishensė. Njė forum tjetėr mė i pėrshtatshėm ėshtė phpBB. Kėtė mund ta marrėsh falas kėtu dhe ka edhe pėrkthimin nė Shqip.
Mirėmbajtja e forumit nuk ėshtė gjė e lehtė. Nė radhė tė parė duhet tė gjesh vizitorė tė mjaftueshėm qė tė shkruajnė aty dhe pastaj duhet qė kėta vizitorė tė zbatojnė rregulloren e tė ndėrtojnė njė ambjent tė pėrshtatshėm pėr diskutim. Ti them kėto sepse shikoj shumė faqe Shqiptare qė hapin forumet e tyre me 5-6 anėtarė qė shkruajnė 2 herė nė muaj nė forum. Pėr faqet qė nuk kanė shumė vizitorė do ishte mė mirė tė vendosnin njė lidhje nė forumet e populluara si Forumi Shqiptar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 30-03-2005 mė 00:57
Edi
Ok djema ,persa i perket pergjigjeve duke nisur qe nga pergjigja e pare ,ju falenderoj ne mendimet e dhena ,per faktin qe jane te vleresuara nga ana ime .
Ne lidhje me pergjigjen e fundit ,nga EDI ,
te falenderoj personalisht ,dhe doja te thoja qe duke nisur nga fakti qe jam nje student ne akademine e arteve ,mendoj se kam shume informacion ne lidhje me artin (ose me programet e muzikes ),ose jam vete tip qe dua ti ndihmoje te tjeret ,me aq sa di ,dhe duke u nisur nga ideja qe dua te bej nje web te sakte ku cdo person te jete i njejte me te tjeret ,me lindi edhe ideja e ndertimit te nje forumi brenda tij ,dhe ne lidhje me kete gje nuk gjeta asnje informacion ne forumin SHQIPTAR prandaj e cela kete teme (kjo nuk do te thote qe do ta tradhetoje forumin meme " FORUMIN SHQIPTAR",.Nuk e di nese do jesh i gatshem te me ndihmosh me asistence gjer ne piken e fundit te ndertimit te webit tim .
Para disa kohesh hapa edhe nje teme e cila permblidhte ndertimin e nje webi ,por duke mos e gjet ate teme u detyrova ta hap perseri ,por ne nje kend tjeter .
Ju falenderoj te terve ,dhe ju kerkoj akoma ndihme ,ne lidhje me shume klecka te ndertimit te nje webi.
Me respekte iliri![]()
beethoven
beje pyetjen me direkte, sepse nuk eshte e lehte qe te gjesh ndihme ne forum po nuk ishe preēiz ne pyetje.
pra ēfare kerkon te ndertosh nje sit, qe te publikosh idete, opinjonin tend, aftesi profesonale(arti) keshilla etj. apo do te besh nje forum per te ftuar vizitor qe te ndajne mes tyre temat e parashikuara (specifike ne art)?
te dyja jane te mundura, panvarsisht nga niveli yt informatik sepse siē eshte thene me larte ka scripte te gatshme qe munt ti perdoresh, por qe duhet pak ndihme e vogel qe ti instalosh nqs e ke per here te pare.
po te isha ne vendin tend do te pyesja
-kush me ndihmon per te instaluar nje forum- ose
- kam bere kete gje dhe kam arritur deri ketu ne kete x pike dhe sdi te shkoj me tej,
-ose nuk kam bere asgje sepse nuk di nga tia filloj...etj
pra thjeshte per ate qe ke nevoje imediate.
forumi eshte nje vend publik, keshtu qe ecuria e tij do te veret nga vlersimi qe di ti behet nga publiku(siē ta kane thene me te drejte dhe me larte).
kjo qe po te them nuk do te thote qe ti te heqesh dore nga forumi sepse ēdo njeri e ben per deshiren e vete dhe asgje nuk eshte e sigurte, bile dhe site qe kane qene me shume vizitor tani po boshohen sepse moderatoret bejne sikur jane pronar te ndonje kafeneje.
pra po behen te radhe sitet qe ruajne dhe respektojne vizitorin siē eshte rasti i forumitshqiptar, qe vertet e meriton ti thuash siti i mire.(mu lag furēja)
jo jo, vertet eshte siti i mire dhe me tema interesante. pra per te ber nje sit me emer besoj se e ke kulturen e duhur qytetare te pekten nga ajo qe ke shkruar, prandaj mos u terhiq po ēoje deri ne fund dhe na lajmero qe te bejme ndonje shkrim te faqja jote.
paē fat
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FareTop : 19-04-2005 mė 10:49
Persa i perket pikes ne te cilen kam ngec eshte nje pike kryesore e kritike sepse supozojme (une nderkohe jam duke e perpunuar forumin ) se une e kam perfunduar se disegnuari ,tani me ngelet vetem per ta publikuar .
Pra behet fjale per te mare sa me teper informacion ne lidhje me kete gje ,hapat te cilet duhet te bej per te publikuar nje forum.
Ju faleminderoj ne mbeshtetjen e dhene
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 25-04-2005 mė 10:46
hej beethoven,
prape je pak flu ne shpjegim.
thuaj ēar scripti ke mare per forumin, (phpbb, ipb, vbuletin, etj) sepse ēdo instalim varet nga lloji scriptit, megjithese jane te gjithe gati te njejte.
megjithate po te shpjegoje me pak fjale, etapat per publikimin e nje siti jane keto;
1- blerja e emrit(nuk je i detyruar)
2- reservimi dhe activizimi i hapsires ne server(e detyrueshme)
3- transferimi i fishjeve(file) ne hapesiren tende ne server me ftp(edomosdoshme)
4- instalimi i sriptit sipas llojit te tij(e nevojshme)
5- devlopimi dhe mirmbajtja.(sipas qefit dhe orarit te gjumit)
tani ku je ti ne raport me keto pika ???
nqs ke veshtiresi me kontekto ne messenger me faretop@hotmail.com
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FareTop : 20-04-2005 mė 12:02
Krijoni Kontakt