shume thanks kiki!!
Nėse don edhe mė thjesht e ke ACDSee Power Pack qė pėrmban ACD FotoSlate qė ėshtė special pėr shtypjen e fotografive. Ndėr tė tjera ka edhe shumė shabllone pėr kalendarė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sineri : 03-12-2004 mė 14:25
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
===Postuar mė parė nga hyperspeeeed
komplet skedaret ne word apo exel,gjithashtu cdo lloj skedari apo programi mund ti besh te mos hiqen nga Hard driveri(undeletable),mund ti besh qe askush te mos kete akses ti lexoje duke i mbrojtur me pasword.(Me paswordin qe njeh mund ti hapesh lexosh dhe heqesh vetem ti dhe askush tjeter), Filet e mbrojtura me password nuk mund te riemertohen,modifikohen,ekzekutohen,mund ti fshehesh,mund ti mbrosh me kohe
10 ore 12 ore ose pakufi
Te gjitha keto mund ti besh duke perdorur
Easy File Protector version 3.9(me prove)
http://www.softstack.com/fileprot.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
mirdita,
ēdo gje eshte thene ne titull,
pra kerkoj ndihme per te instaluar OsC_nuke_7.4 ne nje espace free. hapsiren e kam mare gjithashtu kam aktvizuar dhe Db, por nuk po jam ne gjendje qe ta instaloj
(pergjigjet shko ketu apo shko atje, i kam konsumuar, desha ndihme konkrete)
shpresoj te gjej dike per te me ndihmuar, flm
pershendetje
kush di te na tregoi, sesi instalohet nje Forum dhe Chati. Mendoj se eshte ne dobi te gjithe anetareve qe te mesojne sesi mund te behet nje gje e tille.
thanks in advance,
sdb
>>> Te pyesish, nuk eshte Injoranc, perkundrazi je ne kerkim te se Vertetes! Lol![]()
Mqns nuk po merr ndihmė konkrete, po tė them tė shkosh tek faqja mė poshtė
http://www.osc2nuke.com/content-1.html
Aty shpjegohen tė gjitha hapat qė duhet tė ndjekėsh pėr instalimin e OSCNuke. Janė ilustruar edhe me figura.
Edi
falemderit per pergjigjen,
nuk kam mbaruar pune akoma, pra pyetja eshte akoma aktuale ,
ndihma eshte gjithnje e mirpritur.
po shpresoj.
flm
Po kerkoj nje program per modifikim fotosh.Aktualisht po perdor Microsoft Picture It! Photo 7.0 dhe Microsoft Picture It! Photo Premium 9. Kto jane shume praktike
po une po kerkoj nje program ku te ul peshen e fotografive per ti hedhur ne forum pasi forumi eshte i limituar.Permasat arrit ti modifikoj shume shpejt por peshen s;mund tia ul.Cfare programi perdorni ju per te hedhur fotot ne forum? mund te me keshilloni edhe mua?...![]()
me ACDSee...mund ti ndryshosh cilesine(peshen), permasat(res), mbaresen(extension, dmth tipin e file-it)!
eshte shume shume praktik!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
po po ma jep edhe linkun ku mund te shkarkoj po edhe free apo jo??
Krijoni Kontakt