gregg e provova edhe unn
si ne fig e par e bera Albanian por prap nuk po i permison vetem i ben shkronjat e mdha ,, asgje tjeter ndrronn
gregg e provova edhe unn
si ne fig e par e bera Albanian por prap nuk po i permison vetem i ben shkronjat e mdha ,, asgje tjeter ndrronn
Kam instaluar njė program qė quhet "eSnips downloader" dhe dua ta heq, po nuk kam mundur dot. Kam provuar ta heq me disa programe ē'instalimi qė kam gjetur nė internet, po ėshtė e kotė.
Si mund ta heq kėtė program tė bezdisshėm? Keni ndonjė program tė mirė ē'instalimi qė mund tė mė bėjė punė?
Besoj se e ke provuar permes:
Start → Control Panel → Uninstall a program?
Shkarko Smarty Uninstaller 2009 Pro 2.6.2 dhe ndoshta te kryen pune.
Ka kohe qe nuk kam pasur problem fshirjen e programeve, por kujtoj qe dikur duke ndjekur rrugen permes control panel-pra me vet rrugen normale te fshirjes se programeve kisha problem sepse nuk fshiheshin, dhe me uninstaller 2006 arrija te fshije cdo gje.
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Po sigurisht qė e kam provuar. Kjo ėshtė gjėja e parė qė bėjmė kur duam tė fshijmė ndonjė program dhe kur kjo nuk bėn punė, provojmė programe nga interneti.
Ja ta provoj njėherė kėtė.Shkarko Smarty Uninstaller 2009 Pro 2.6.2 dhe ndoshta te kryen pune.
Ka kohe qe nuk kam pasur problem fshirjen e programeve, por kujtoj qe dikur duke ndjekur rrugen permes control panel-pra me rrugen normale te fshirjes se programeve kisha problem sepse nuk fshiheshin, dhe me uninstaller 2006 arrija te fshije cdo gje.
nese nuk ben me program hidhja nje sy ketij linkut http://www.seasonsecurity.com/how-do...wnloader-95061
Me respekt,
Valdet Shala
Shkarko Windows Installer Clean Up Utility ketu, instalo, pastaj vetem me nje tick do te c'instalosh cfar te duash.
Provo nje here start-run-regedit-HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE gjeje kete program te menuja e gjate e programeve qe do te te shfaqen ne te majten tende ne ekran dhe delet te gjithet folderin restarto PC dhe besoj se do shpetosh.
Tung
have a little faith!!!
Krijoni Kontakt