din dikush ndonje program per drejtshkrim ne gj.shqipe per MS word...
nese po tlutem linkunn ku mund te gjej
Vet office e ka programin e drejtshkrimit ne gjuhen shqipe!
Shiko:
Ose forma tjeter:
![]()
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Problemi ishte tek pc klient tinasoft eshte insaluar ne rregull dhe nuk dilte tek serveri ase nuk mund te nderrosh qe andej. Normalisht pass e ka easycafe e kam provuar me te vogle edhe me te medha. Per te hequr u futa ne sfe mode e hoqa nga starup dhe e ri instalova ne d ne momentin e instalimit i vendos ip te serverti dhe cdo gje shkon mire.
Faleminderit
Pershendetje te gjitheve!
Kam punuar nje faqe (nuk mund te quhet sit) ne Dreamweare per aksesim te brendshem ne nje salle me 10 kompjutera. Problemi im eshte se kur mundohem ta aksesoj nga nga kompjuterat e tjere kete faqe gjeja kryesore nuk punon me thote mising file po mundohem ti ilustroj me foto.
Faqja ka kete permbajtje hapet faqja kryesore dhe kur klikon shiko ketu hapet dritarja qe luan filmin te serveri ku eshte punuar punon pa asnjelloj problemi,
kurse te kompjuterat e rrjetit tregon ate errorin qe eshte te fotoja e dyte.
Ju lutem me ndihmoni ose orjentoni si mund ta zgjidh kete problem!
Faleminderit paraprakisht!
have a little faith!!!
Po kerkoj nje aplikacion per windows qe te beje Reverse Image Search ne nje database me imazhe
Pak a shume sic eshte kjo online http://www.tineye.com/
Cimi
Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue
Me fal gregu po une e bera kete qe the ti por nuk shoh ndonje ndryshim ne te shkruar edhe pse e kam provuar te shkruaj me gabime.SI ka mundesi
mufitk,
Ke nje mp. Shkarko dhe instalo programin dhe cdo gje do e kesh ne rregull.
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Krijoni Kontakt