Close
Faqja 328 prej 400 FillimFillim ... 228278318326327328329330338378 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,271 deri 3,280 prej 3998
    Sony Ericsson Pc Suite

SHKARKO
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401

Visible body (program)

Pershendetje!
    po kerkoj te shkarkoj nje program per mjeksine visible body por nuk po e gjej dot ne asnje faqe qe mund ta shkarkoj dhe per me teper ndonje crack ose serial te ketij programi...
    ketu eshte nje video e programit

a mundeni te me ndihmoni rreth ketij???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aldi1 : 14-06-2010 mė 13:12
    Aldi Shuli

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Te kam derguar nje mundesi per te zgjedhur problemin ne MP.

Sukses

i/e regjistruar Maska e nince_tutes
    Anėtarėsuar
    17-12-2007
    Postime
    216
    Nese do t menaxhosh disa kliente, t duhet 2003, nese jo, per n shtepi, mos u merr kot me te.

pika e tij e forte eshte krijimi i ACTIVE DIRECTORY.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Ne baze te pyetjes tende: Cfar eshte dallimi me windows server dhe Windows XP, rrjedh:
    ti duhesh te rrish sa me larg prej windows server sepse nuk ka lidhje me rrjeta te kompjutereve. Se pari gjej bukur disa libra e meso e pastaj nuk do besh pyetje banale (per pergjigje te te cilave te duhen rreth 200 faq)

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Active directory eshte vetem 20% e windows Server mjani i futet njerzit ne qorsokake pergjigja me e sakte per hapsin e temes eshte ajo e Uke's
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2008
    Postime
    171
    Shume flm. Mexhi. Posa e pash Mp e kreva punene me sukses. Edhenjehere te falenderoj.
    Tash po te pyes se a mund ti perdor ram memori ne te njejten kohe edhe SDRAM edhe DDR, sespe ...lexo postin siper.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga neptun Lexo Postimin
    PS: Memorjen e kam 384 MB dhe si duket e vogel a po jo? Ne mainbordin tim kam vend per dy lloje te memorjes : dy vende per SDRAM dhe dy vende per DDR me gjiths. max. 2 GB. Vendet per SDRAM i kam te zena kurse te lira jan 2 DDR. Pyetje: a guxoj ta rris Ramin me DDR pa i larguar ato SDRAm sepse kam lexuar se RAMI duhet te jete i njejtee : ose SDRAM per te gjitha, ose DDR. Mainboardi im eshte i tipit VIA P4VMM2 me procesor Int. celeron 1,7 GHz. Falje per zgjerim te tekstit.
    Nje gje dyshoj, ose mund te jete sdram ose ddr por kombinimi nuk eshte i mundshem per te punuar, duhet te jen te te njejtit tip
    shiko pak

nese ke menduar per keto atehere pergjigjen e more, te lutem pak me qarte edhe pse ndoshta nuk merresh vesh si thua ti , te pakten na ndihmo neve te marrim vesh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 14-06-2010 mė 18:13
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga neptun Lexo Postimin
    Shume flm. Mexhi. Posa e pash Mp e kreva punene me sukses. Edhenjehere te falenderoj.
    Tash po te pyes se a mund ti perdor ram memori ne te njejten kohe edhe SDRAM edhe DDR, sespe ...lexo postin siper.

Mainboardi juaj ECS - P4VMM2 ju mundeson te zgjithni mes SDRAM dhe DDR, por SDRAM dhe DDR nuk mund te kombinohen, duhet te zgjedhni njeren. Personalisht te sygjeroj DDR pasi eshte me lire dhe me leht per ta siguruar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2008
    Postime
    171
    MEMORY
    Ne pllaken ame i kam 4 venede per vendosjen e memorjes RAM dhe te katertat jane afer njera tjtres paralel dhe ate dy per SDRAM dhe dy per DDR. Nga manueli i perdorimit qe kam marre kur kam blere Pc shkruan ky tekst: The mainboard accommodates 2 DDR +2 SDR 168 pin, 3.3vDIMM sockets with a total capacity of 2 GB system memory.
    une ketu posht; e nxjerra nga rrjeti nje pjese kopje per Ram ndoshta mund te jete si ndihme.
    2 DDR DIMM sockets and 2 DIMM sockets support (can not be used simultaneously)
    Two 184-pin 2.5V DDR SDRAM (DDR266/DDR200) or
    Two 168-pin 3.3V SDRAM (PC133/PC100)
    Maximum: 2GB(DDR SDRAM or SDRAM)
    I/O INTERFACE
    Mua po me habit fakti se pse i kam dy forma te ndryshme te memorjes: njera me nje prereje ne fund kurse tjetra me dy?! Do ti provoj ti fus te ndryshme dhe te shikoj nese PC i njef apo jo.

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •