ok. falemnderit...
tashi kam nje account restriction problem ne network sepse po punoj ne shkolle. nese e zgjidh do te ēoj PM pe te marre serialet...
falemnderit edhe njehere
ok. falemnderit...
tashi kam nje account restriction problem ne network sepse po punoj ne shkolle. nese e zgjidh do te ēoj PM pe te marre serialet...
falemnderit edhe njehere
Per problemin tend, nese nuk i ben dot uninstall, kliko tek run, shkruaj msconfig, dhe ne tek tabi i fundit (avvio ne italisht) beji uncheck programit qe nuk deshiron te karikohet ne hapje te windowsit. Kjo eshte menyra me e thjeshte, celesi nuk fshihet nga regedit po thjeshte ēaktivizohet. Qe ta fshish si ēeles (po nuk te keshilloj te luash shume me regjistrin e windowsit ) shko perseri tek run, shkruan regedit dhe brenda tek \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Run (kjo per te gjithe programet qe ekzekutohen ne hapje te windowsit nga regjistri per te gjithe perdoruesit).Per cdo perdorues te vecante \HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunPostuar mė parė nga ErImArSi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xemlo : 21-10-2004 mė 10:29
Postuar mė parė nga dreamcatcher
Ki parasysh qe shume donwload accelerator ne internet kane spyware dhe adware dhe ta bejne komputerin M**,
Nje qe gjeta une qe nuk ka spyware eshte "Internet Download Manager" tek http://www.internetdownloadmanager.com
Eshte i kufizuar vetem per 30 dite, por po te shkosh tek www.astalavista.com ka "seach engine" per seriale dhe patches.
Gjithashtu ki kujdes kur merr programe nga interneti; gjtimone kontrolli me antivirus program, norton ose MCafee sepse shume kane viruse.
Shpresoj qe ky informacion te te ndihmoje.
Pershendetje Cufoja
Ēufo Ēufo o Gjumash
Shkon nė shkollė avash avash
Download Accelerator Plus ėshtė program i mirė pėr shkarkime. Ėshtė e vėrtetė qė ka adware dhe as crack-u i tij nuk i eliminon nė tėrėsi ato. Por ėshtė fakt se ėshtė shumė mė efikas se ēdo menaxher tjetėr i shkarkimeve (download-ave).
Por ka edhe tė tjera si Download Express (ėshtė gratis). Po ashtu edhe Fresh Download ėshtė gratis. Ka ende qė janė me pėrdorim tė kufizuar dhe as crack-et pėr ta nuk bėjnė punė. Por asnjė nuk krahasohet me Download Accelerator Plus.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
une personalisht nuk e rekomandoj editimin e regjistrit vetem ne raste qe eshte me te vertete e nevojshme si per viruse apo ndonje gje tjeter te rezikshme per PC une personalisht perdor nortoin system works per kete pune po mund te meret edhe search bot pasi ai ka nje sistem manaxhimi te regjistrit po ju keshilloj qe te beni nje backup te regjiostrit para se te editoni ate ... norton system works kontrollo regjistrin per gabime ne key edhe i regullon automatikisht. sa per kete pune provo njehere find me emrin e prograint po prap ajo nuk eshte 100% e sigurte se do e gjesh pasi ajo cka regjistrohet ne register per kete pune nuk ka te beje me emrin e programit pasi kompanite e kane kuptuar kete gje.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Pershendetje !
Doja te zbres PHPNUKE 7.5 dhe vura re qe eshte me pagese 10$ ...
A ka ndonjeri ndonje link ku mund ta zbres falas?
Gjithe te mirat
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
http://ravenphpscripts.com/download-file-114.html
Shtyp kodin qė gjeneron faqja pėr konfirmim dhe pastaj shtyp butonin fetch it.
Edi
FlashGet 1.65 është menaxher për shkarkime ndër më të mirët në qarkullim. E veçanta e tij është se vjen i pastër pa spyware dhe adware por nuk është gratis.
Për ata që kanë dëshirë ta kenë këtë program të më shkruajnë porosi private për crack.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 05-02-2006 mė 16:57
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Pėr ata qė pėrdorin Mozilla/Firefox ekziston njė zgjerim(extension,plugin) i quajtur FlashGot.
Shkarkojeni nė adresėn e mėposhtme: http://software.informaction.com/cat...oduct=flashgot
Duhet tė keni tė instaluar tė paktėn njė nga organizuesit e shkarkimeve (download manager) qė FlashGot suporton, si psh. FlashGet qė pėrmenid Sineri mė lart.
E vetmja mangėsi qė mund tė gjeni, ėshtė bllokimi nga ana e disa anti-viruseve tė zgjerimit nė fjalė.
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Te ky DM nuk e kuptoj si funksionon mirror search.
Kur fut nje URL te DAP ky ben nje kerkim dhe te tregon edhe adresat e tjera nga ku shkarkimi mund te filloje njekohesisht.
Te flashget behen disa lidhje me po te njejtin server.
Krijoni Kontakt