Close
Faqja 306 prej 400 FillimFillim ... 206256296304305306307308316356 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,051 deri 3,060 prej 3998

Exclamation Photoshop

Ne rradh te pare deshiroj tju falenderoj,sepse jeni me te vertet me te miret.Kam nje problem,me duhet nje program profesjonal qe perdorin fotografet per pastrim,rregullim,spostim te personave,etj.Une e kam photoshop cs4 dhe cs3,por jane shum te ngarkuar me programe te tjera.Mua me duhet vetem per Fotografit por qe te jete full per rregullimin e fotove.Tani pyetja ime eshte se cilin program duhet te blej qe mos ti mungoj asgje.Faleminderit te gjitheve dhe ju uroj nje dit te mbar.
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Ne ckuptim jane te ngarkuar me programe te tjere, ato programe qe ti thua mund t'i heqesh fare kollaj gjate instalimit, cinstalon keto qe ke dhe me pas instalon perseri CS4 ose CS3 crendesi ka kur te del menuja costumise (all programs) ose typical qe do te thote qe t'i zgjedh vete nenprogramet qe deshiron te instalosh.

Varet nga ty se si di vazhdosh te procedosh por vertet photoshopi eshte shume shume i mire sepse sot mund te duash vetem regullim fotosh por neser puna mund te te sjelle dhe krijimin e posterave apo edhe punimin e tekstit me efekte.

Gjithe te mirat ^_^
    have a little faith!!!

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Ne pc qe perdor un kam te instualuar Nod32.
    Tek njeri bera teste me versionin e fundit te Ardamax Keylogger dhe pashe qe funksiononte pa probleme.

Versioni Nod : 2.70.39

Ver. S.O : Win Xp Pro + SP3
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    ndersa une te sygjeroi corel
    eshte me i lehte per tu perdorur se sa photoshop
    mjafton te shikosh tutorialet ne google dhe e kap shpejt

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Sherri me duket pak version i vjeter sepse ne kete qe kam une Eset Smart Security 3.0.672 edhe gjate shkarkimit me eshte dashur te ē'aktivizoj deri sa shkarkova Ardamax sepse e fshinte
    Me respekt,

Valdet Shala

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Sherri me duket pak version i vjeter sepse ne kete qe kam une Eset Smart Security 3.0.672 edhe gjate shkarkimit me eshte dashur te ē'aktivizoj deri sa shkarkova Ardamax sepse e fshinte
    Versioni qe perdor eshte i vjeter por s'me ka nxjerre asnje probleme me viruset. Para 1 viti Pc-Desktop qe perdor i lidha nje HDD te jashtem (e kisha te shuar antivirusin). Pasi bera axhornimet me kapi mbi 78 viruse dhe i eliminoi. S'mu desh as ta formatoja.

Eset Smart Security ka brenda dhe antispyware. Ty ta kap antivirusi apo antispyware? Pas instalimit te nxjerr probleme?

Gjithsesi si versione e kam dhe te fundit qe ka dale nga Eset (duke qene se eshte antivirusi kryesor qe perdor) por tek 4.***** se kam provu.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    ohu tani keyloggeri ka dal jasht mode , perdorim phishing tani p
    hahahahaha, shum e forte

Pas dy vitesh u zgjidh problemi

Si puna e atyre shisheve me mesazhe qe hidhen ne oqean...ncncnc

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anėtarėsuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    95% tė "spinunave" elektronike komercjale kapen nga programet roje [antivirusat & antispyware] si nod 32.E vetmja menyre ti kalosh ėshtė ti shkurash/programosh spiunat elektronikė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    64

corel draw x5

nese mundi me ma gjet naje serial ose keyogen se setypin e kom shkarkue klm

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Programet spiune qe perdoren si trojane dhe dergohen ne largesi,jane eficente dhe mund te japin rezultat per pak dite.Keto programe nuk mund te bejne pune pergjithmone,pasi moduli trojan qe dergoet i maskuar kapet nga antivirusi.
    Duhet gjetur momenti kur nje program si spy007 nxjerr nje version te ri dhe ka futur nje trojan brand new.Kete trojan kompanite e antiviruseve nuk e njohin pasi nuk ka dale ne qarkullim,per pasoje nuk eshte diktuar dhe raportuar.
    Kur nje virus del ne qarkullim ai mund te raportohet dhe brenda 2-3 ditesh
    kaspersky dhe kompani antivirusash futin kodin per kete virus ne program si azhurnim.
    Pra 2-3 dite kerkon kompania antivirus qe ta njohe virusin e ri dhe nxjerre azhurnimin,2-6 dite mund te kaloje deri sa nje perdorus viktime i infektuar me kete trojan te marre azhurnimin nga kompania antivirus dhe te marre vesh qe kompjuteri eshte infektuar me trojanin.I bie diku 5-9 dite.
    Pra nje program i ri spiun version i ri i sapodale,duhet te perdoret menjehere
    dhe dergohet trojani,brenda javes qe ti jepet kohe te vjedhe pasword.Pas 8-9 ditesh programi trojan nuk ka vlere me.Misioni i trojanit duhet relizohet brenda 1 jave nga data kur nje kompani ka krijuar programin spiun.Perdorimi me vone se 1 jave i programit nuk ka vlere,pasi ai modul trojan ne program diktohet nga kompjterat qe kane marre azhurnimet per antivirusin.
    nqs do ta realizosh me sukses monitorizo faqen e nje kompanie qe krijon programe spiune cdo dike duke e vene homepage ne eksplorer,ose ne firefoks si www.emrikompanise.com Keshtu ke mundesi te shohesh cdo dite nese ka dale version i ri.Nqs po e shkarkon instalon dhe perdore menjehere,dergon trojanin.
    shpejt qe per dy tre dite te merret ndonje password.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •