Close
Faqja 289 prej 400 FillimFillim ... 189239279287288289290291299339389 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,881 deri 2,890 prej 3998
    Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Provova me Tune Up, me gjeti disa problems, u beri fix, dhe kaq, mabroi historia. Kur mundohem nderkohe te hap Microsoft Office Word, me del po e njejta tabele, po i njejti problem, gjithashtu edhe me lojen, dhe problem ne cdo program qe hap ku me del tabela ke postimi i 4.

Si perfundim, nuk munda ti jap zgjidhje problemit me Tune Up, nderkohe qe Backup as nuk e kam perodrur ndonjehere, dhe nuk e kam idene sesi perdoret.
    Ndonje tutorial do te ishte i mirepritur.

Ma solli ne maje te hundes, spo mundem te hap asnje lloj dokumenti, nderkohe kur mundohem te hap programe te tjera ose dokumete te tipit .txt, del tabela e siperpermendur dhe nje muzike acaruese....

Ju lutem, nese keni ndonje ide tjeter ta shprhni, sepse mirepres cdo lloj mendimi.

ps: Windows 7 upgrade do e provoj me vone, pasi per momentin shpejtesine e internetit e kam shume te kufdizuar( po lidhem me Dial Up)

Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Pershendetje

Sapo te dergova numrin serik.
    Mexhi, shume te faleminderit per numrin serial
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Te kisha keshilluar te provosh me System REstore!
    Me respekt,

Valdet Shala

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Del nga figurat aty qe kompjuterin e ke te infektuar.Beji nje skan me antivirus/antispyware dhe me vone ri instalohet MS Office.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ky artikull pėrshkruan se si tė pėrdorim mjetin System Restore , Rikthim i Sistemit , pėr te kthyer kompjuterin tuaj nė gjendjen e mėparshme. Sistem Restore memorizon gjendjen e dosjeve tė sistemit dhe e ruan kete si informacion per nje pike rikthimi , restaurimi. Nė qoftė se kompjuteri nuk funksionon si duhet, ju mund tė pėrdorni kėto pika restaurimi per ta kthyer Windows XP nė gjendjen e mėparshme kur kompjuteri funksiononte siē duhej.

Shėnim : Pėr tė kryer System Restore, ju duhet tė keni hyrė ne Windows me llogari Administratori. Nėse ėshtė kompjuteri juaj personal, ka mundesi qe te jeni identifikuar si administrator .

Pėr tė pėrdorur System Restore pėr rivendosjen e Windows XP nė gjendjen e mėparshme, ndiqni kėto hapa:
    1 - Hyni ne Windows si Administrator.

2 - Kliko Start, ne All Programs, ne Accessories , shko ne System Tools, dhe pastaj kliko System Restore . System Restore fillon.

3 - Nė faqen Wellcome to System Restore , klikoni Restore my computer to an earlier time (nė qoftė se nuk ėshtė e zgjedhur vete ), dhe pastaj klikoni Next.

4 - Nė faqen Select a Restore Point , klikoni piken me te fundit te restaurimit te sistemit ose edhe me te larget ne varesi te problemit se kur ka filluar , nė listen : On this list, click a restore point , dhe pastaj klikoni Next.

Shėnim: Njė mesazh i Sytem Restore mund tė rrjeshtoje ndryshimet e konfigurimit qe System restore do te beje . Kliko Ok .

5 - Nė faqen Confirm Restore Point Selection, klikoni Next. Sistem Restore rikthen konfigurimin e mėparshme te Windows XP, dhe pastaj kompjuteri ben restart .

6 - Identifikohu nė kompjuter si Administrator. Faqja Restoration Complete e System Restore shfaqet.

8 - Kliko OK.

Nese keni kthyer me sukses kompjuterin ne nje date te meparshme dhe kompjuteri punon ashtu siē duhet , keni mbaruar .

Vlen per :

Microsoft Windows XP Professional
    Microsoft Windows XP Home Edition
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 20-12-2009 mė 15:41
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2008
    Postime
    1

program per dekodimin e nokia 6600i

a ka ndokush program per dekodimin e nokia 6600i

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Une e zgjidha keshtu problemin:

Start - Control Panel - Add or Remove Programs ( Deri ketu vajta me idene per ta ēinstaluar Office, dhe per ta insatluar perseri, kur klikova siper
    Microsoft Office 2007, kishte dy mundesi: Repair - Uninstall
    Zgjodha Repair, bera Reboot, dhe u rregullua ky problem.

Problemin me Lojen e zgjidha duke e fshire nga kompjuteri dhe duke e rihedhur perseri nga e para.

Ndersa problemin me tabelen tek postimi i 4, mbasi i bera kompjuterit scan me Eset Nod 32, me Kaspersky, me Norton Security ( ku secili me gjeti viruse qe njeri program mund ti kishte anashkaluar) dhe se fundmi me Symantec nuk me del me ajo tabele.

Problemi u zgjidh me sukses
    Ju falenderoj te gjitheve per ndihmen e dhene
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2009
    Postime
    143

program per siguri te browserave

Kam nje llaptop Dell dhe kam te installuar windows xp profesional SP3 origjinal dhe antivirus Symantec Endpoint Protection? Desha tju pyes cka te installoj dicka tjeter kunder viruseve neper web faqe qe jane, une e perdor internet explorer dhe mozilla... ndonje program te fort

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Me sa di une Symantec Endpoint Protection ka edhe mbrojtjen nga Rrjeti por mund te skanosh kohe pas kohe edhe Malwarebytes http://www.malwarebytes.org/mbam.php eshte efektiv, poashtu i fshin kohe pashe Temprary files te internetit, kurse sa i perket Mozilles ai Shfletues ka disa ADD ONS shume efektive si :Adblock Plus; BetterPrivacy; NoScript, keto une i perdori dhe nuk kam problem fare perveq se une kam Eset Smart Securtity me Firewall ne vend te Symantec,
    Kujdesi poashtu duhet te ekzistoj gjithnje te pakten nje here ne jave kontrolle i Proceseve ne Task Manager.
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    rinal sigurt kane ne MOBILSHOP dhe ate jo me shum se 5 deri 10 euro, pa keqkuptim por menyra me e sigurt eshte ajo besom.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e DMC Babloki
    Anėtarėsuar
    10-11-2009
    Postime
    58

Unhappy Kush Mund Te Me Ndihmoj..

Kush mund te me ndihmoj qe ta gjej nje program qe te mund te zvogloi MG ose MB se po me nevoitet Urgjentisht..Dhe nese eshte per tu downloduar,ju lutem qe te jet Free...

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •