Lol asnjeher nuk kam ndegjuar per kesi programi
Mirepo per photo esht Photoshop
mund ta ndrrosh teksin,vetem nese e ke PSD file,lol
Lol asnjeher nuk kam ndegjuar per kesi programi
Mirepo per photo esht Photoshop
mund ta ndrrosh teksin,vetem nese e ke PSD file,lol
Ose Corel Draw poashtu eshte shume efektiv por ajo qka ti deshiron eshte se duhet te dish qfare programi ka krijuar ate Foto, psh nese eshte krijuar me Corel dhe eshte ruajtur me save as .cdr files atehere po ta kesh Programin Corel mund te inetrvenosh, apo e njejta si e ceku me larte postuesi PSD files mund te intervenosh me Adobe Photoshop, por nese eshte e ruajtur si Foto(jpeg apo bitmap etj) ke mundesi intervenimi por pak me komplikuar, psh e zavendeson shkronjen me ane te klonimit(mundesi qe e kane te dyja keto programe) pak me veshtire por mund te ja arrish qellimit...
Me respekt,
Valdet Shala
Dua ndonje program per te mundesuar instalimin e programeve pirate dmth programeve qe kam bere download nga interneti sepse nuk instalohet si program jo se nuk me hapet. e kam lap top systemi 32 bit.
WinRar
apo uTorrent
Cila te figuron??
Pershendetje O Forumiste. Shpresoj Te Kaloni Mire, Edhe Pse I Kam Munguar Ca Dite Internetit Prape Nuk Ju Kam Harruar.
Kerkoj Nje Program Per Te Perpunuar Videot.
Gjithe Te Mirat , Kalofshi Mire Te Gjithe
Shpresoj Se Ka Ndonjeri Ndonje Ide.
Ciao
Desha te ju kerkoj nese njihni ndonje program qe ben te mundur ndryshimin e fajlave ne versionin ".PAK".
Ky eshte nje version i ngjashem me zip mirepo nuk hapet nga zip, as rar, as programe te ngjashme paketimi.
Kam provuar me dhjetera programe por asnjeri nuk funksionon. Keshtu qe nese keni njohuri cili program kryen pune, me tregoni.
Ne google dalin shume por asnjeri nuk funksionon. Fajli shumica eshte tekst fajl keshtu kam pasur mundesi me hap me wordpad, (notepad se hap). Mirepo prap pune spo munde te kryej sepse disa fjale qe me duhet ti ndryshoj nuk i gjen dhe jane fajla te medhenje mbi 100 megabajt, keshtu qe mijera faqe tekst skam mundesi mi rregullu me dore te lire. Me duhet program qe i hap dhe ben kerkimin e fjaleve te cilat do ti ndryshoj.
Ju faleminderit paraprakisht.
Adobe Affter Effect po ashtu esht i mir
nuk po di me perdor ket program per orar mimosa scheduling
nese ka mundsi ndokush prejjuve me ma dha ndonje keshill
si me punu
Krijoni Kontakt