Dreqi vete je.Ja Allahu ta shperblefte ty mor djale qe e ndihmove kete vajze. lol
![]()
Dreqi vete je.Ja Allahu ta shperblefte ty mor djale qe e ndihmove kete vajze. lol
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ej forumista nese mundeni mem ndihmu
e kam te instaluar deep frezze edhe nuk po mundem me hiq per me instalu diqka ne pc
shift me mbajt te shtypur edhe me kliku mbi ikonen e deep frezze
boot thawed
ok
kjo nuk funksionon nese ka nga ju ndonje ide mundesisht te me tregoni
flm
Pershendetje.
A mund te na ndihmoje kush me linkun e shkarkimit te "Librarise"? Nuk gjendet asgjekund ne rrjet programi me kete emer apo edhe me "legalacts". Ne fakt ky i fundit del diku tek faqja e "Software Informer", si edhe tek www.prevx.com, por thjesht si gjetje. Dikush e ka ngarkuar andej nga qershori i ketij viti dhe pastaj e ka hequr nga qarkullimi.
Edhe nje pyetje. "Akte ligjore.exe" eshte e njejta gje me "legalacts.exe" apo dicka tjeter? Sepse kete te fundit e gjen ne paketen torrent tek "Microsoft Windows XPLiFE 2009 Bonus DVD torrent", ne rast se kerkohet me nje motorr torrentesh, por edhe kjo pakete eshte e pashkarkueshme, pasi s'ka mbjelles.
Shkurt, ne qofte se ndokush e ka diskun e instalimit, a mund te na beje nderin ta ngarkoje perkohesiisht ne ndonje faqe si Rapidshare a te ngjashem me te? Une e kam pasur programin te instaluar para disa vitesh, por nderrimi i kompjuterit me beri ta humbas, pasi nuk kisha diskun e instalimit, thjesht ia mora dikujt perkohesisht dhe e instalova.
Ne rast se ndokush ketu ka mundesi te na ndihmoje, lutem bejeni.
Falemnderit.
Instaloje perseri ate version deep freeze qe ke te instaluar por ne momentin e instalit, mos zgjidh repair, por remove!
i nderuar edhe un kam pas te njeejtin problem
ndjekni keta hapa besoj do te kryen pune
si te dhez pc:
1.)
• Shtyp: Ctrl+alt +Delete
• Zgjedh nė menyn e task manger >Processes zgjedh Explorer.exe
• Shtyp: butonin end Process kliko > Yes
• Zgjedh pėrsėri nė menyn e task Manger > Applications > New task...
• Sheno: explorer.exe dhe kliko OK
2.)
Pastaj mbaj Shift e shtypur ne tastier dhe kliko dy here poshte ne ikonen e Deep Freez-it
• Pasi te jete hapur nje dritare, jepja passwordin nese e ke me pass, nese jo vetem shtyp OK
• Pastaj Selekto mundesine Boot Thawed
• Shtyp butonin OK
• Restarto kompjuterin dhe tani mund te instalosh qfare te duash ne kompjuter pasiqe Deep Freeze eshte i ndalur
• Per te aktivizuar punen e Deep Freeze atehere vepro njejte veqse ne vend te Boot Thawed selektoje mundesine Boot Frozen
mua me ka ndodhur disa here por vetem formatimi ka qene zgjidhje e shpejt dhe e sigurt
( kur nuk je trim te pakten futja vrapit,kembet e lehta faqe e bardhe)
flm shume per kete po e kam zgjedh kete problem
flm perseri
Deshiroj qe ne kompjuterin tim te mos konektohen programet P2P qe kam instaluar. Dmth dhe po te aktivizohen programet ato mos te mos konektohen ne internet.Pervec firewall ne kompjuter ka ndonje menyre tjeter?
mundesh me kete program http://www.softpedia.com/progScreens...shot-5518.html
Me respekt,
Valdet Shala
Nqs ke router mund te bllokosh gjithe portat e UDP dhe TCP qe perdorin P2P me ane te access lists.
Krijoni Kontakt