mjafton te besh nje live update ne microsoft.com edhe e ke problemin e zgjidhur nese nuk mundesh shkruaj perseri per te te gjetur nje source me te sigurt
Ardi :-)
mjafton te besh nje live update ne microsoft.com edhe e ke problemin e zgjidhur nese nuk mundesh shkruaj perseri per te te gjetur nje source me te sigurt
Ardi :-)
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Versionin e fundit 6.0 SP1 mund ta marresh tek microsoft
http://www.microsoft.com/windows/ie/...p1/default.asp
Ruaje skedarin ie6setup.exe ne kompjuter dhe shtype dy here per te filluar instalimin. Gjate instalimit do zgjedhesh konfigurimin e kompjuterit dhe ne baze te kesaj, programi i instalimit do shkarkoje skedaret e duhur nga microsoft. Me kete menyre duhet te jesh ne internet gjate kohes se instalimit.
Nqs ti do qe te instalosh IE ne nje kompjuter qe nuk ka internet atehere ndiq kete menyre.
1. Shko tek C:\ dhe krijo nje dosje me emrin ie6
2. Shko tek faqja me lart e microsoftit dhe shkarkoje ie6setup.exe ne dosjen qe sapo krijove tek C:\ie6
3. Shko tek start > run dhe shtyp kete komande:
"C:\ie6\ie6setup.exe" /c:"ie6wzd.exe /d /s:""#E"
Komanden shkruaje tamam sic eshte shkruajtur ne rreshtin e theksuar me lart duke perfshire edhe thonjzat.
4. Ndiq udhezimet ne ekran per te rruajtur te gjithe skedaret ne kompjuter.
Kur te mbaroje shkarkimi, ti mund ti hedhesh keta skedare ne nje CD ose ne rrjetin lokal per ti transferuar ne nje kompjuter tjeter qe nuk ka lidhje interneti.
Fotoja e bashkengjitur tregon se si shkruan komanden tek start > run
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 12-01-2004 mė 18:11
Edi
Ketu shikon edhe dritaren qe fillon shkarkimin e Internet Explorer ne dosjen c:\ie6 full
Zgjidh vetem sistemet qe te duhen per te shkarkuar sa me pak skedare. Skedaret jane reth 20MB per windows 98 dhe NT dhe reth 12MB per windows ME dhe XP. Ki kujdes qe te mos shkeputet interneti.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 12-01-2004 mė 18:09
Edi
Nqs Aldo ka windows XP ska nevoje te shkarkoje pjese te SP1
qe i perkasin 98,NT dhe Windows Me domethene katroret e vegjel
te figura lart per win98,nt dhe Me i le bosh dhe le me shenjen e V-se vetem windows
XP.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Shoqeria,
une kam harruar si ta kthej nje PDF. file ne word.... i shtypa te gjitha butonat nuk me hapet..
me duhet ta konvertoj ne nje menure qe te me lejoje te shkruaj/ta plotesoj dokumentin
rrofshi
e gjeta Vangjel!
Text select tool...
eh me te pyetur shkon ne stamboll, me te provuar edhe e shijon udhetimin![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 13-01-2004 mė 12:21
TBD
Ju falenderoj te gjitheve per ndihmen qe me dhate.
bashkimi sjell fitore.
File e futur nga F-I ka virus. LoveSpy.E
Kujdes me hapjen.
Nuk ma merr mendja se eshte ndonje gje nga F-I por nga ai qe e ka pas.
Ose nga web forumishqiptar.com
Hey Akull.......
(Ene ti o Cen do me ma fut ???) Te siguroj njehere se une nuk i kam bere bind apo gjera te tilla. Nuk eshte puna se eshte apo ka virus. Do s'do antiviruset e reja kane filluar me kohe te klasifikojne edhe programe te tilla si Viruse apo Hacking Tools apo Programe te paligjshme. Kjo nuk do te thote se eshte domosdoshmerisht virus. Ata e bejne kete per frikesuar perdoruesit qe ata te mos perdorin gjera te tilla apo per te mbrojtur kompjuterat e viktimave.
Shembull : nqs dowloadon vetem klientin e nje trojani (i cili nuk ka asgje te ngjashme me virusin) prape antivirusi do ta konsideroje si trojanHorse.
Ose nqs hap nje DoS Flooder nga ata te meparshmit (psh elite) prape ai e konsideron si virus. Arsyet jane po ato qe thashe me siper. PSPV mund te prishi pune neper netcafe prandaj klasifikohet si i tille.
MEGJITHATE, UNE NUK POSTOJ KURRE VIRUSE NE FORUMIN SHQIPTAR SEPSE NUK KAM ARSYE. TE GJITHE ATA QE E KANE ZBRITUR ATE SKEDAR, NQS NUK JANE BINDUR AS PAS KETYRE SPJEGIMEVE JANE TE LUTUR TA FSHIJNE PSPV-ne.
Meqe file ka vetem nje spyware une nuk e konsideroj virus te mirefillte e nuk po mar masa per te ata qe e shkarkojne ta dine e te bejne si te duan F-I as nuk dyshoj per kete gje ti nuk ke dote ne kete mes![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 15-01-2004 mė 16:30
Eja behet gje me muhabetine mesiperm kur se ke kopjene xp legale se si me thone, qe ma come clean una, kopja ime e xp osht 'ashtuna' edhe sa here qe kam bo tentativme e instalu SP1 nga microsofti jam kap gjall, me ka thon se key osht me spec.
Cheers
Kroksi
Krijoni Kontakt