a e perdorni kete program?
Kur dua te ripristinoj OS me ane te ketij programi, ky formaton hdd dhe hedh ISO-n te paster apo i siper shkruan pa e formatuar HDD?
a e perdorni kete program?
Kur dua te ripristinoj OS me ane te ketij programi, ky formaton hdd dhe hedh ISO-n te paster apo i siper shkruan pa e formatuar HDD?
Un per vete perdor Norton Ghost!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Pro-E ?
Ca eshte kjo?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Kliko me te djathten te ikona e printerit ne cep te ekranit ku eshte ora.Aty zgjedh properties.Shiko te opsionet per butonin post script options.E hap ate dhe shiko per mirror,ose mirror output,ose flip horizontal.Klik atje per ta zgjedhur ate opsion printimi.Pastaj shkon ne word,klik file dhe print.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Di ti ndonje menyre per te perkthyer kete material ne shqip ose italisht ?
http://wwwrobot.gmc.ulaval.ca/intern...g/proles1.html
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Me duhet te hap nje salle interneti por me duhet Llogaritesi kohor(ose kontaktori), per te llogaritur kohen dhe leket.
Ju lutem te me thoni se ku mund ta gjej dhe sa kushton! Mund ta shkarkoj?
Faleminderit!
www.tinasoft.com !!!
Mesa di un ka dhe FREE poor edhe me pagese...
Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...
Tano te keshilloj Cafesuite. Une kam 2 vjet qe e perdor ke salla ime ket programin dhe ka ecur goxha mire. Ke opsione sa te duash per Admin dhe per Operator te thjesht. Mendoj se eshte me i plote me opsione sesa porgramet e tjera qe jane falas dhe mund ti gjesh diku. Per linkun me e gjet programin me kontakto ne privat se ktu slejohet te vendosesh linqe me programe te crackuara.
Kur bej te instaloj themsin e windows wista nuk mund te instaloj nuk transferohet nga Windows xp ne ate vista..Ka mundesi tme tregoni cka te bej!!
![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Krijoni Kontakt