Pershendetje,
Ende nuk e kam gjetur nje variant te programit. Nese ke mundesi, si mund ta ngarkosh qe te kem mundesi ta marr une?
Pershendetje,
Ende nuk e kam gjetur nje variant te programit. Nese ke mundesi, si mund ta ngarkosh qe te kem mundesi ta marr une?
Cdo versjon I adobe acrobat e ka distiler te inkorporuar brenda po thuaj te duhet per krijime pdf apo per ndonje gje specifike qe te gjejme ndonje alternative tjeter
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Pėrshėndetje,
Te Lista e Programeve tė Instaluara kam disa aplikacione qė nuk e di se pėr ēa shėrbejnė, nuk e di nėse i ka vetė kompjuteri, apo i kam instalu vetė (para shumė kohėsh dhe si mbaj mend). Dua t'i heq por kam frikė se mos ndoshta s'duhen hequr.
Po paraqes edhe listėn, dhe mė thoni a t'i ēinstaloj a jo.
(u kam bo screenshot, dhe i kam montu ne njė foto tė pėrbashkėt).
Flm.
Life's too short to remove USB safely.
Per keto Microsoft .NET Framework (1.1, 2.0) kam pershtypjen se nuk te duhen per sa kohe ke te instaluar versionin e fundit 3.1
Gjithesesi duhet konfirmim i ndonje kompetenti, nuk jam i sigurte.
Ajo e fundit ka te beje me lojen Sandlot Games, po e ke hequr, zhduke edhe kete.
Per te tjerat, nuk e kam idene...
Smart Ftp e perdor? Nese jo hiqe pa problem. Edhe ate browser optimizer ma mer mendja nuk te hyn ne pune. Hiq dhe ato qe te tha Kanani, ndersa te tjera mos i luj.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Okej rrofshi pėr pėrgjgijet. I hoqa ato qė thatė.![]()
Life's too short to remove USB safely.
Moderatori: Linket e disa arkivave apo skedave tė caktuara mund t'i shpėrndani nė mėnyrė private, nėse nuk janė zyrtare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 19-09-2008 mė 14:44
Ere mire mire
zgjidhje e perhershme eshte te beshe disable DEP ne boot.ini.
Disable DEP in Vista:
1. Click Start
2. Click All Programs
3. Click Accessories
4. Right Click on Command Prompt
5. Left click on Run as Administrator
6. Click the Allow button if it asks you for permission
7. Type or copy and paste this into the command prompt window:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
8. Hit enter and you should see the confirmation: Operation Completed Successfully
9. Reboot and DEP should be off.
Ere mire mire
dua te cinstaloj nero 7 nga kompjuteri por nuk e fshij dot. problemi tjeter eshte qe xp e kam ne gjuhen gjermane dhe nuk e kuptoj te gjithen. nuk e fshij dot dhe po me heq trurin.
a ka ndonje menyre per ta fshir nga pc dhe nese po a ka mundesi te me tregoni se si mund te behet?
faleminderit
vari leshte
Krijoni Kontakt