Per cfare sherben ky programi?
Per cfare sherben ky programi?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Une nuk e di....Mos me shiko mua lol...Po shko jepi nje Google Search se e kupton me te paren...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Klik te shenja e V-se majtas custom brush.Ne menu klik ne default brushes.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Nje kompjuter me windows XP kur fillon startimi nxjerre ne ekran:
Press Ctrl+R to Enter Recovery Genius (Me te shtypur kete kombinum tastesh del nje faqe tjeter ku kerkon passwordin e Geniusit qe nuk e dim)
Me pas kalojme nje Message: Your hard disk is too fragment, you should uninstall Recovery Genius and defrag your disk: Per te kaluar kete gjendje shtypim Enter dhe kompjuteri nuk vazhdon me tej pra nuk starton windowsi.
Nqs ne Cd e kompjuterit lejme nje Disk te butushem (Psh Cd e windowsit) dhe kur thuhet se press any ky to boot cd, nuk shtypim asnje buton dhe vete kalon dhe programi starton dhe kompjuteri hapet
Nuk e di sa i qarte kam qene per te shpjeguar kete, por kerkoje ndihmen tuaj si ta zgjidh kete problem se paku te hapet kompjuteri pa pasur nevoje per Cd te butushme ne CD Room
Faleminderit
Pershendetje Leonso,
Pershkrimi yt eshte vertet pak hutues. Ēfare po kerkon te besh?
A di ndokush ndonje program anti hack te mire sepse sa lidhem me internet shkon ne 10 % niveli i punes. Kam caktivizuar gjith programet e autoupdate dhe kam perdorur shum antiviruse te ndryshem njeri pas tjeterit e nuk kane funksionuar. A ka ndonje zgjidhje manuale apo software qe ta zgjidhe ket problem?
Ca lidhje perdor?Albtelecom(DialUp) apo nga keto lidhjet e shpejta
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Perdor lidhje wireless me shpejtesi 500 kbps
PRovo Perseri.
FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ
Pershendetje arusha2,
Se pari, shkarko kete: HijackThis, dhe ruaje ne Desktop. Pastaj:
1. Hape programin dhe zgjidh mundesine e pare "Do a system scan and save a logfile". Kur te perfundoje skanimi, do te hapet nje dritare ne Notepad,
2. Kopjo gjithe te dhenat qe te jepen dhe postoji ketu ne forum (gjithe te dhenat, nga fillimi ne fund, te cilat ndodhen ne dritaren e sapohapur me Notepad).
Krijoni Kontakt