Mund te jete problem me fontet,madhesite e germave.Duhet te kthesh madhesine e germave aq sa e kerkon programi.Gjithashtu programi mund te kerkoje rezolucion me te madh se 1024x760.Klikon me te djathte ne desktop,klik properties dhe aty ndryshon madhesine e germave qe duhet perdori windowsi.Ky program eshte punuar ne greqisht dhe duhet te kerkoje si kusht qe windowsi te jete ne greqisht dhe jo anglisht,pra behet fjale per fonte greke dhe jo fonte abcdde.
Tani kam instaluar "jv16 PowerTools 2007". Nuk them se eshte me perfekt nga gjithe aplikimet qe kam provuar per mirembajtjen e regjistrit, por eshte me i ploti persa i perket ēeshtjeve qe kane te bejne me regjistrin. Pra bashkon gjithe perberesit e "RegCleaner" plus disa te tjere. Kam nje problem ngaqe gjen 5 gabime te cilat thote se ekzistojne dhe pastaj nuk i ndreq dot, por kjo tregon se rruga per mirembajtesin me te mire te regjistrit vijon...
nqs dua te hap nje biznes dhe ky biznes te jete psh.te kontrolloj defektet e makinave me kompjuter.dhe a ka program te tille qe instalohet ne kompjuter apo eshte si tip skanerit.ju lutem me ndihmoni sado pak me mendimat tuaja.flm
ska gje se kjo eshte minimale kur hapet nje biznes.kuptohet sepse un smund te punoj ne shtepi por ne dyqanin tim te kem kete program dhe ti kontrolloj difektet qe ka makina
dhe me e renesishme eshte se ku mund ta gjej kete program.ose dhe kabllot ku ti gjej.ne cilin vend.a ka ne shqiperi?
Per mendimin tim duhet te kerkosh ndihme te ai qe te ka dhene cd.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Duhet te interesohesh jashte.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt