Close
Faqja 145 prej 400 FillimFillim ... 4595135143144145146147155195245 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,441 deri 1,450 prej 3998
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Mund te shkosh ne C:\program files\registry genius.,Klik te folderi i verdhe i registry genius.Aty do shohesh nje tufe skedaresh.Shiko per ndonje skedar "backup".Skedarin "back up"mund ta gjesh te shkruar si .bk file,si bak file ose bkf file. Ky skedar eshte i rendesishem pasi te ndihmon te anullosh
    fshirjen e celesave ne regjister qe ka bere programi duke e sjelle regjistrin sic ishte me pare.Klik te skedari "back up" me te djathte dhe ne menu zgjedh hape me(open with).Klik poshte ne shfleto(browse).Shkon dhe klikon ne + para C.Me poshte te + para program files,me poshte te + para regjistri gjenius,me poshte klik ne skedarin exe te programit.Programi do hapet dhe jape mundesi te restauroje fshirjen,ose ti besh anullim(cancel),fshirjes.
    te folderi i regjistry genius.Shiko edhe per skedar.log qe mund te hapet me notepad.Skedari log mund te kete informacion mbi direktorite ku eshte installuar programi ne fillim.Ndonje skedar tjeter log mund te kete informacion se cfare eshte pastruar ne detaje,si emra skedaresh dhe pozicionet se ku kane qene ne regjister para fshirjes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-01-2008 mė 20:21

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Une kam kohe qe qe perdor si program c'instalues Your Uninstaller. Deri tani jam shum i kenaqur,fshin dhe celsat qe mbeten ne regjister qe cinstaluesi normal nuk i heq.Asnjehere nuk kam pasur problemin me te vogel.... Do ja keshilloja te gjithve
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    S'ke nevoje tė formatosh hard diskun. Pėr aq kohė sa programet e instaluar figurojnė nė panelin e kontrollit nė windows, gjithēka ėshtė nė rregull. Formatimin mund ta bėsh kur dėmtohet windows-i. Programet e tjerė janė tė riparueshėm.
    Edi

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    ju falenderoj te gjitheve per pergjigjet. Po ju pergjigjem sipas radhes:

@benseven11
    Sigurisht! Ke plotesisht te drejte, programi Registry Genius me kerkoi qe te depozitoja gjithe kopjen e regjistrit ne dosjen e tij te caktuar, per fat te mire. Per fat te keq, dhe kjo eshte nje nga arsyet pse ky program une rekomandoj qe mos ta perdore njeri tjeter qe po e lexon kete, nuk e njihte fare depozitimin qe kishte bere vete. Pra e bera Restore, meqe aplikimi e kishte kete mundesi dhe kompjuteri im nuk u kthye ne gjendjen e tij te meparshme. Gjithsesi te falenderoj, dhe te lutem mos mendo se jam aq fillestar sa te mos dalloj dosjet, sepse pashe qe kishe shkruar "Klik te folderi i verdhe i registry genius", lol.

@Diesel Industry
    Programin qe ti thua e provova para disa javesh dhe nuk eshte se me la ndonje pershtypje te veēante, por e riinstalova perseri tani. E di kush eshte ēudia, 'Your Uninstaller! 2008 Pro' eshte nga te vetmet programe per ēinstalim (nga ato qe kam permendur me siper) qe arriti te gjeje aplikimet qe une kam vertet te instaluar ne kompjuterin tim, dhe jo vetem ata 2-3 qe shfaqin programet qe kam permendur me siper. Edhe une e rekomandoj kete ēinstalues, ndonese eshte me pagese.

@edspace
    E di qe formatimi i diskut te ngurte nuk eshte shpesh i keshillueshem per raste te tilla, por ja qe problemet e mesiperme kane ngaterruar edhe nje aplikim te lap-topit tim, Power Saver ..., qe ka te beje me menaxhimin e baterise; plus pastaj qe kam eksperimentuar goxha me programet e reja dhe edhe regjistri eshte i mbushur me vargje te kota, te mbetura nga ēinstalimet e meparshme.

Pra tema ime mund te quhet pak a shume e mbyllur, sepse eshte pjeserisht e zgjidhur, dhe shkaqet u kuptuan: pastruesit dhe mirembajtesit e regjistrit te kompjuterit e prishin ate, haaa (kur nuk perdoren me kujdes, por gjithsesi duhet te kene nje fare "mase" te implementuar ne bazen e tyre).
    Faleminderit per pergjigjet,

Bgod

Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447

Mirėmbajtėsi mė i mirė i regjistrit

Kush mendoni se eshte skanuesi dhe mirembajtesi me i mire i regjistrit, dmth. qe i korrigjon gabimet ne regjister dhe nuk eshte aq shume agresiv ne skanim sa te fshije edhe "gabimet" false?
    Keto kohe po perdor nje pakete me programe qe quhet "Ace Utilities", dhe qe ka ne perberje edhe nje 'Registry Cleaner', qe nuk eshte shume agresiv por deri tani nuk me ka hapur probleme, eshte shume i sigurt. Ndonje keshille?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230

Gabim pėr rezolucionin dhe fontet kur hap programin

kam nje cd greqisht qe permban pyetje per provimin e patentes ( soft ku eshte e perfshire edhe gjuha shqipe ). Pasi e instaloj ne kompjuter dhe klikoj per te ekzekutuar programin me del nje tabele si ne foton me posht.

Edhe ne read file ka disa rekomandime per ekzekutimin e programit por jane greqisht. Ka mundesi te me ndohmoje diksuh se si ta ekzekutoj kete program?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur

Un nuk e di se kush eshte me i mire , por di qe me keto programe nuk duhet t e luash shume se fshin ndonji gje qe sduhet.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Une per vete nuk di te them me siguri, per vete perdor RegCleaner, se ka dhe backup, nese nuk shkon mire ndonje gje e kthen ashtu siē ishte.
    Me shume e perdor per te pastruar Startup List, dhe ndonje mbeturine qe duket te ndonje programi qe e kam hequr.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 28-01-2008 mė 02:02

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Mirembajtesi me i mire qe njoh une eshte eshte pjese e suites System Mechanic e kompanise IOLO.
    Pervec pastrimit te sakte... backup... defragmentimit te regjistrit etj... me modulin per te c'instaluar programet qe ka i fshin te gjithe celsat kur fshin nje program duke mos lejuar qe regjistri te rritet ne menyre fiktive.

Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Faleminderit per RegCleaner, nuk e kisha provuar me pare. Kishte disa gjera interesante qe i gjej ne aplikimin me pagese "jv16 PowerTools" (sa per informacion, po punohet per versionin 2008), dhe per me teper ishte falas. Shume i mire si program...

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •