Close
Faqja 144 prej 400 FillimFillim ... 4494134142143144145146154194244 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,431 deri 1,440 prej 3998
    i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anėtarėsuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Nese eshte krijuar Jo nga microsoft, nuk do te thote medoemos qe eshte i mbushur me viruse. Edhe nese eshte nuk eshte ndonje pune e madhe sepse po marrim virusa cdo dite ne windows keshtu qe nuk perben ndonje ndryshim apo jo.
    Une po perdor windows Crystal per momentin. Me pelqen ky version. Gjithsesi windows xp black ma kane rekomanduar dhe mendoj ta provoj.
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

i/e regjistruar Maska e soft-master
    Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Postime
    54
    Personalisht, ne pergjithesi mundohem te perdor programe open-source ose thjesht falas ne vend qe te "vjedh" serialin apo te aplikoj ndonje patch. Si program falas per kete qe kerkoni ju, mund kam gjetur nje qe quhet Super video converter. mund ta shkarkoni nga kjo faqja ketu:
    http://www.erightsoft.com/home.html
    Computer Engineering
    DEU

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447

Programi i ēinstalimit nuk gjen instaluesit

Kam disa kohe qe perdor ēinstaluesa private, qe nuk jane pjese e paketes Windows, si psh. Revo Uninstaller, Total Uninstall. Gjithēka funksiononte shume mire, deri me dje. Hapa te dy programet qe permendja me siper dhe ne fushen ku normalisht me pare radhiteshin gjithe programet qe une kam te instaluar ne sistem, tani ishte bosh. Tek "Total Uninstall" moduli i programeve te monitoruara gjate instalimit ishte ne rregull, pra aty asgje nuk mungonte, por tek moduli "Installed Applications" nuk kishte asgje. Provova te instaloj nje program dhe tani ne listen e programeve te instaluara shfaqet vetem ky program qe une instalova, pra nuk ka te tjere, qe ne te vertete jane me dhjetra. Ēinstaluesi normal i Windows, dmth. Add & Remove Programs, apo edhe CCleaner, i radhit gjithe programet e mia.
    Me duhet te them se para dy ditesh instalova ridatimin me te fundit te "Java(TM) SE Runtime Environment 6 Update 3". Tani vertet dyshoj qe kjo e ka hapur gjithe problemin qe une kam.
    Kerkoj ndihme prej jush se si mund te rikthej ne programet ēinstaluese listen me programet e instaluara. Sa per informacion, dje provova edhe "Advanced Uninstaller PRO", por i njejti problem, nuk shfaq asnje gje, perveē atij programit qe instalohet duke filluar nga tani.
    Ndihme!!!

Ashtu si thua ti them edhe une shiko te caktivizosh JAVAN ose ta besh uninstall...GodLuck
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    @ MorDor
    Faleminderit per pergjigjen, por prape nuk funksionon. E ēinstalova gjithēka qe fillonte me Java(TM) (sepse kisha nja ca versione beta te meparshme 1, 2, 3) dhe e riinstalova perseri versionin me te fundit, Update 3, pas instalimit te versionit Update 1, dhe nuk behet. Uau, e paskam ngaterruar vertet keq kompjuterin tim! Po shikoja edhe ēinstaluesin qe ndodhet ne Spybot S&D, dhe me nxjerr po ato programe qe kam instaluar dje dhe sot, por jo ato te meparshmet dhe qe vertet ndodhen ne sistem.
    Meqe zgjidhja e problemit tim duket pak e pashprese, atehere interesi im eshte te di nga i marrin te dhenat per programet e instaluara programe te tilla si Spybot S&D, Total Uninstall, Revo Unistaller etj. te cilet nuk ngjasojne me origjinalin e Windows, Add & Remove Programs, CCleaner etj.
    Shpresoj qe ky programi i padobishem dhe keqberes qe po provoja dje, Registry Genius, te mos jete nje nga shkaktaret e problemit tim, sepse pashe qe gjeti nja 1000 e ca gabime, gje qe nuk mund te ndodhe sepse une gjithmone perdor pastruesin e CCleaner apo RegCure.
    Nuk e di, nese ka ndonje ide tjeter, ose edhe se si funksionojne programet ēinstaluese komerciale, atehere besoj se do t'ia vlejne, qofte per mua, edhe per te tjeret.

Per mendimin tim do te kete probleme me regjistrin!
    Provo te reinstalosh programet qe te nxjerrin probleme!
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Uroj qe mos ta kesh me te vertete! E di, vetem produktet e Adobe-t zene 31 vende, pra me nje Photoshop dhe Audition, apo ndonje tjeter instalohen 31 programe te tjera, te paketes Adobe. Te gjitha programet e mia mund te jene rreth 160, dhe e theksoj qe nuk kam pasur asnjehere probleme me pare, vetem se po provoja kete version e fundit te JAVA-s dhe nje dreq programi tjeter qe besoj se e ka bere te gjithe kete, Registry Genius, dreqin.
    Pra nuk behet fjale qe te instaloj programet qe nxjerrin probleme, sepse 160 programe te miat nxjerrin probleme, llooll.
    Gjithsesi, nese nuk ka zgjidhje do te perdor CCleaner. Tani dua vetem te mesoj se si skanojne programet me siper per programet qe jane instaluar ne sistem.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nuk besoj se e ka fajin Java. Fajin do e ketė Registry Genius, prandaj nėse i ke ruajtur ndryshimet e bėra me kėtė program, ktheji mbrapsht dhe rinise kompjuterin. Nėse nuk i ke ruajtur ndryshimet provo tė restaurosh sistemin (me System Restore) nė njė datė para se tė instaloje Registry Genius.

Pėr mendimin tim, funksioni i ēinstalimit qė ofrohet nga Windows ėshtė i mjaftueshėm; tė njėjtėn gjė bėjnė edhe programet e tjerė. Fakti qė Windows-i nxjerr listėn e programeve dhe programet e tjerė nuk e nxjerrin, tregon se kėta programe nuk janė aq tė sofistikuar.

Programi mė i njohur pėr pastrimin e regjistrit ėshtė Registry Mechanic, por ka pasur raste qė edhe ky ka shkaktuar probleme. Prandaj ėshtė e domosdoshme tė ruash njė kopje rezervė tė regjistrit para se ta ndryshosh, me qėllim qė ta kthesh mbrapsht nėse lind ndonjė problem. Mėnyra mė e lehtė pėr tė ruajtur njė kopje rezervė tė regjistrimit ėshtė duke krijuar njė pikė restaurimi me System Restore. Mėnyra tjetėr ėshtė tė hapėsh redaktorin e regjistrit (start > run > regedit) dhe tė zgjedhėsh File > Export nė menynė kryesore.
    Edi

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Perdorimi i programit Registry Genius ka hequr disa referenca,celesa ne regjister qe i perkasin programeve cinstalues.Programet cinstalues fusin celesa ne regjister te vetat kur diktojne gjithe programet e instaluar.
    Pastrimi qe ke bere me regjistri gjeniun ka fshire celsat e programeve qe ke pas te regjistruara,ne programet cinstalues.Per pasoje programet cinstalus nuk tregojne asnje program te instaluar.
    Kur ben skanim te kompjuterit me programe pastrues regjistri,shiko ne fillim rezultatet e skanimit cfare eshte gjetur.Jo te gjitha,hiqen.

Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    e di, e di...
    Une gjithmone i shikoj rezultatet per kodet qe dalin nga skanimi i regjistrit, por kete radhe mendova se kisha te beje me nje program serioz, edhe pse nuk eshte se kisha ndonje prove se ishte i tille. Gjithsesi, provova te bej Restore te sistemit operativ duke marre si baze daten 15 janar te ketij viti por m'u tregua se kjo gje nuk mundesohej nga sistemi, pas rinisjes se kompjuterit. Ndaj tani vertet qe nuk e di ē'te bej, besoj se do te perfundoj ne nje riformatim te diskut te ngurte dhe prej tani te ruhem nga programet e shumta qe kerkojne te futen ne treg.
    Sa per informacion, "TuneUp Utilities" e kam pare gjithmone si programin me te sigurt per te skanuar regjistrin, por per ēudi e ēinstalova para disa ditesh meqe pashe se kishte dale nje version i ri, dhe nuk e instalova me.
    Keshtu eshte, tani me duhet te paguaj per gabimin qe kam bere.

Dhe nje keshille per te tjeret qe ne nje moment mund te jene te pakujdesshem, qe mund te joshen nga programet e skanimit dhe pastrimit te regjistrit: kini kujdes te shikoni kodet e gabimeve qe gjenden, sepse do te perfundoni si ne rastin tim.

Faleminderit...
    Po provoj se mos gjej rezultatet e skanimit diku ne kompjuter, mbase e rregulloj.

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •