Close
Faqja 139 prej 400 FillimFillim ... 3989129137138139140141149189239 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,381 deri 1,390 prej 3998
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    197
    E hoqa fare antivirusin qe kisha dhe tani kompjuteri mbyllet ne rregull. Tek Event Viewer, tek cdrom thote Warning, gjithashtu gabime ka ne Service control Manager.Mora nje program tek adresa qe thoshit ju ajo rregullonte deri ne njefare mase. Sidoqofte jufaleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-02-2006
    Postime
    75

Kerkim programi

Me duhet nje program te cilin e kam patur perpara ca muajsh por qe e kam humbur dhe nuk i mbaj mend emrin per te gjetur.
    Programi ben te till leximin e paswordeve ose kodeve. Psh paswordin qe e shkruan ne nje nje website si yahoo etj. ajo ti jep sikur po shkruan ca yje ose x, por ne programin qe ke mund te shikosh se cfare password ke shkruajtur.
    Me duket se e kam par kete program ne kete forum por nuk kam dhe kohe te shikoj te gjitha postimet.
    Kush di ndonje vend ku mund ta shkarkoj mund te me shkruaj ne MP.
    Gjithashtu nese keni pyetje rreth programit mund ti beni dhe do tju shpjegohem me mire, ndoshta nuk jam i qarte per cfare kam shkruajtur me larte per te gjithe lexuesit.
    Ju mirepres

ME too

Mund te ma dergosh dhe mua ate programin...Plz

Ja edhe nje program tjeter shume i thjeshte per ripermasimin e fotove njeherazi.
    http://www.multipleimageresizer.net/download.aspx
    Qe te fuksionoje ky program kerkon qe Microsoft .NET Framework v2.0 (ose me lart) te jete i instaluar ne kompjuterin tuaj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-02-2006
    Postime
    75
    Keto programet me lart i provova te gjitha por nuk me bejne pune.
    Programi qe kisha une ishte shume i thjeshte dhe ti tregonte te gjitha paswordet qe shkruheshin edhe nqs nuk i ruaje. Pervec passwordeve ai te tregonte cdo gje qe shkruej ne kompjuter. Ishte si Notepad dhe qendronte ne cep te ekranit ku eshte ora etj.
    Cfaredo qe shkruej ne kompjuter (ne cdo program, jo vetem ne internet) shkruhej dhe ne program automatikisht. Edhe nqs shkruaje ne word e shikoje dhe ne programin per te cilin po flas.
    Pra eshte njesoj sikur shkruan ne dy programe njekohesisht. Por ky program te lexon edhe kodet apo paswordet.
    Besoj se jam i qarte. Shikojeni njehere kete se eshte i papar fare.

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anėtarėsuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga imprint Lexo Postimin
    Keto programet me lart i provova te gjitha por nuk me bejne pune.
    Programi qe kisha une ishte shume i thjeshte dhe ti tregonte te gjitha paswordet qe shkruheshin edhe nqs nuk i ruaje. Pervec passwordeve ai te tregonte cdo gje qe shkruej ne kompjuter. Ishte si Notepad dhe qendronte ne cep te ekranit ku eshte ora etj.
    Cfaredo qe shkruej ne kompjuter (ne cdo program, jo vetem ne internet) shkruhej dhe ne program automatikisht. Edhe nqs shkruaje ne word e shikoje dhe ne programin per te cilin po flas.
    Pra eshte njesoj sikur shkruan ne dy programe njekohesisht. Por ky program te lexon edhe kodet apo paswordet.
    Besoj se jam i qarte. Shikojeni njehere kete se eshte i papar fare.

Per ket program qe thua mendoj se eshte ndonje keyloger,te cilet ruajn cdo taste te shtypur.
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-02-2006
    Postime
    75
    Ka mundesi qe po LaCoStA. Di ndonje gje ku mund ta shkarkoj?

ReSpEcT Maska e Neo_AS
    Anėtarėsuar
    08-04-2005
    Vendndodhja
    i cik ne Shqipri, i cik ne Itali...
    Postime
    74
    E kam per hobby...

Te keshilloj te insalosh NOD32 si antivirus... nqs e do me dergo PM te te jap adresen nga mund ta shkarkosh.

Kalofsh mire, Neo.

MilanFan Forever Maska e Pajtim123
    Anėtarėsuar
    15-09-2007
    Vendndodhja
    Republic of Kosova
    Postime
    148

Aplikacion pėr Kimi

A mund te me tregoj dikush nje program per Kimi?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 28-11-2007 mė 21:07

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •