dhe une kam IP statike dhe me proxy punoj.provo disa proxy
dhe une kam IP statike dhe me proxy punoj.provo disa proxy
Pėrshėndetje ekspertė tė forumit tė informatikės.
Kam njė pyetje tė thjeshtė pėr ju ndoshta, por pėr mua e vėshtirė! Si mund ta bėj qė kompjuteri im qė punon me Windows XP Professional, pėrnjėherėsh tė mund tė shkarkoj mė shumė skedarė (file) nga interneti duke pėrdorur shfletuesin Internet Explorer. Limitimi ėshtė dy skedarė (file) pėr njė kohė, dhe pa mos me mbaruar shkarkimi i kėtyre dyve, shkarkime tjera nuk mund tė bėhen.
Pyetja ime tani ėshtė: Si mund tė modifikoj sistemin nė ndonjė farė mėnyre qė tė mund tė shkarkoj, shembull: 3, 4 apo 5, 6, 10, 20, e shumė skedarė pėrnjėherėsh?
Ja edhe njė imazh se pėr ēka bėhet fjalė mė saktė.
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Une se di se si behet ajo , mirepo une per vete skam probleme ,mund te filloj shkarkime sa te dua , se di si eshte e mundur te jet e limituar edhe kjo pune . hmm.
Sui generis
Une kam arritur te bej the 4 download pernjiheresh,perdor internet explorer7,dhe kam vista ultimate,por bie shpejtesia e download.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Eshte e thjeshte fare duke perdorur nje MEnaxher shkarkimesh , programe te tilla ka se te duah , personalisht perdor , Internet download menager , por ka edhe te tjere si Download accelerator plus. Pervec se mund te shkarkosh disa file njikohsisht keto programe te ndohmojne per ti bere resume shkarkimeve , psh ke nji film qe po shkarkon por do ta vazhdosh neser shkarkimin. Gjithashtu me keto programe shkarkimet jane me te shpejta.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Ju lutem a di ndonjėri tė tregojė se si bėhet instalimi i tower 5.5
gjatė instalimit tė Hasp4 M1 dhe Hardlock kur filloj instalimin nga setup.exe kompjuteri dėrgon mesazhin Hasp drive not found dhe kėshtu dėshton instalimi.
A mund tė gjej ndonjė lloj tjetėr tė Hasp .
Ca eshte Hasp?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Une kam Internet Download Manager dhe mund te bej disa shkarkime pernjehere por bie pak shpejtesia.
Perdor internet download manager.E rrit shpejtesine e shkarkime dhe te lejon te shkarkosh skedare pernjeheresh sa te duash,por ne kete rast shpejtesia bie.
Krijoni Kontakt