Me duket se po.. po nuk jam e sigurt se se kam provuar..
Me duket se po.. po nuk jam e sigurt se se kam provuar..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Zemerushja faleminderit
E gjeta programin dhe per me teper free
Ok! Shpresoj te te hyje ne pune![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
------------------------------------------------
Kush eshte programi me i pershtatshem per te planifikuar aktivitetet per nje grup pune ne rrjet dhe secilit, ne baze te detyrave, ti kujtohet ajo qe ka per te bere sipas datave?
------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Kjo gje mund te realizohet paraprakisht, pra te krijohet nje plan ne formen e nje projekti (sepse jane pergjithesisht ekuivalente). Une kam perdorur DS for Windows (Decision Sciences). Kur jepet nje projekt dhe aktivitetet e tij, dhe kur ka nevoje per optimizim ne menyre qe te printohet nje plan, atehere DS for Windows eshte i pershtatshem. Programi eshte i vogel, programuar nga Howard Weiss. Gjithesesi, bej nje kerkim ne internet te shohesh se mos eshte "nje nga pergjigjet" qe kerkon...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Nė ambjente profesionale zakonisht pėrdoret Microsoft Project nė kombinim me Microsoft Outlook. Mund ta provosh falas pėr tė parė a tė bėn punė.
Edi
Sourceforge eshte web portal ku krijuesit e software-it bashkepunojne ne baze te parimeve te kodit te
hapur. Nje kerkim per project management dhe keto rezultate:
http://sourceforge.net/search/?type_...ect+management
MS Project eshte mjaft produkt i dobet, dhe ka vetem nje perparesi, integrimin e mire me MS Outlook.
Pershendetje te gjitheve. Dikur tek kompjuteri i vjeter i imi kam patur nje program te vogel qe e kthente komp ne telefon. Dmth duke perdorur kufjet dhe mikrofonin e komp,dhe nje tastiere qe dilte ne ekran une mund te flisja me telefona te tjere. Kjo nuk kishte te bente fare me sherbime telefonike qe ofrohen nepermjet internetit. Kerkova po nuk i rashe ne te. A di ndonjeri te me thote ku mund te gjej nje program te tille?.........
SKYPE eshte nje program i tille. me i miri ne qarkullim
.......NOVUS ORDO SECLORUM........
Jo nuk e kam llafin per sherbime telefonie, thjesht komp te sherbeje si telefon.....ku une te formoj numrin dhe te bisedoj me dike. Nuk ka te beje fare me internetin....
Krijoni Kontakt