Close
Faqja 104 prej 400 FillimFillim ... 45494102103104105106114154204 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,031 deri 1,040 prej 3998
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Miremengjes
    Pershendetje

Kam degjuar se te perdoresh ne vendet perendimore nje nga programet p2p si psh bitcomet ose te tjerat si emule ose limewire per te marre programe qe jane te mbrojtura me ligj te ndjekin penalisht. Desha te di nese eshte i vertete ky fakt apo eshte thjesht nje thashethem. Pra nese une marr linje interneti nga nje x firm ne gjermani per shembull dhe filloj e bej download windows vista premium me bitcomet a ka ndonje problem ...

Gjithe te mirat
    Eshte e vertete.Po shkarkove nje program me p2p torrent ose faqe warez dhe e perdor brenda periudhes se proves eshte ok.Po e perdore me shume i ke fut nje krak dhe e ke regjistruar eshte e kunderligjshme....
    Futja e krakut,serialit,celesit te marre nga faqet torrent warez dhe programet p2p eshte e paligjshme,pasi vete kraket dhe celsat qe qarkullojne jane te paligjshem.
    Kraket bejne modifikim te programit qe eshte ne kundershtim me kushtet qe ka vene kompania qe ka krijuar programit.Kompania shprehet qarte qe eshte e kunderligjshme modifikimi ne kod,reverse inxhinjeri etj..Shume programe jane krijuar me reverse inxhinjeri dhe u jane bere ndryshime te vogla ne fytyren e programit(interface) u eshte vene nje emer i ri dhe shiten qe perben krim.Se sa kapet ky aktivitet eshte ceshtje tjeter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 04-04-2007 mė 18:13
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674

Cka eshte legale e cka jo ne perendim...

Varet nga ligjet te cilat jane ne fuqi ne regjionin perkates. Nje ndryshim i madh ekziston mes Amerikes Veriore dhe EU.
    Perderisa kosiderohet se EULA ("End User Agreement") eshte kontrate legale ne Ameriken veriore, e njejta nuk mund te thuhet per EU. Ajo cka eshte ilegale dhe ka raste te ndjekjes me gjyq eshte distribucioni i pa autorizuar. Pra kur perdor p2p nese ti nuk e ben distribucionin atehere gjasat jane shum te vogla se ndokush do te ndjek me gjyq.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Futi krakun programit dhe shife ligjin pastaj,ne gjithe boten eshte e denushme.
    Po qe shareware eshte e kunderligjshme ti futesh krak dhe ta perdoresh si full mbi 30 dite.Menyra se se shprehet ne kushtet qe ve autori programit mund te kete ndryshime, nga nje program ne nje program tjeter,por shprehet qe keto gjera nuk lejohen dhe i nenshtrohen procedurave penale per persona qe i fusin krakun dhe i perdorin.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Bazuar ne EULA te software edhe mbajtja e programit pa autorizim eshte krim ligjor i denushem ne amerike, Per kenget, filmat, fotot eshte krim ligjor per abuzim te te drejtave te autorit

KAq e mjafton
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e Ola Zemer
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Ehh sa mire kurj jam me PC
    Postime
    63

Angry aha

Export as SWF
    bane dhe jepi se ku me e ruajt
    SUKSES

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-02-2007
    Postime
    63

Kėrkoj ndihmė pėr Front Page

E kom ndreq webin me monitor 15 krej kur po hi mir krejt nrregull amo kesh dje te 1 shok e hina ne web faqe me kqyr ma qitke webin dredht anash aj shoki e kish monito 17 mat madh se temin une e kom ndreq webin me monitor 15 e qka mundet me pas un punoj me fronte page. qysh me ba me ma qit njesoj ne te gjitha monitoret punimin.Punoj me fronte page.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-02-2007
    Postime
    63

tung

A ka naj pergjegje ketu a jo.

A ka zgjidhje per paltalk??

Ne kompjuterin tim personal e kam instaluar paltalk messenger dhe aty e kam memorizuar passwordin por nga zyra ku punoj dua te lidhem gjithashtu me paltalk por e kam haruar passwordin a ka zgjidhje te gjeje passwordin te cilin e kam te memoruar ne paltalk nga kompjuteri qe munde te lidhme ju lutem per ndihme paltalk jep opcione per te gjetur passwordin por kam harruar pyetjen e fshehte dhe nuk ka variant qe ta kthej passwordin ne email ju flm

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Pershendetje..

Duhet ta shkruash emailin aty dhe te ta ktheje ne email, kur hapish nickname aty me shume preferohet yahoo email sepse vjen shume shpejt paswordi dhe codi verifikues..

Po nese smund te kthesh mundesh me hap nickname tjeter lehte eshte..

P.S. Ska hajr prej paltalkit krejt njerzit qe skan pune tjeter rrine aty, ( mos mer diqka keq po tkallxoj se e di qysh oshte puna aty )
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771

Firefox nuk tregon shkarkimet

Hey e kam nje problem me Mozilla Firefox.
    Kur filloj te shkarkoj dicka ajo merret por nuk e shoh duke u marre.Psh kur klikoj Tools - Downloads,aty nuk del gje,ndersa ne desktop kur e klikoj me properties ajo shkon gjithmone...
    Cka mund te kete?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 16-04-2007 mė 21:44

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •