Faleminderit Albo, me punoi mire dreqi po thjesht i ruajta njehere fajlet mia pastaj e instalova.
*K19, nuk e di ke quan Origjinal ti?? Une SP e gjeta nga Windows Update-
<<>>
Faleminderit Albo, me punoi mire dreqi po thjesht i ruajta njehere fajlet mia pastaj e instalova.
*K19, nuk e di ke quan Origjinal ti?? Une SP e gjeta nga Windows Update-
<<>>
*Software is like sex...it's better when it's free.*
Pershendetje!!!
Une perdor kryesisht MIRC ne serverin
irc.nullus.net ne kanalin bw,bw-tech..!!!
Edhe nepermjet kazaa!
Shendet!
Easy CD Creator e ka modulin CD Label Creator (edhe programet tjera per CD-recording kane module te ngjajshme, te cilat i zgjedh gjate instalimit) qe perdoret per krijimin e etiketave. Ke mundesi ta ndryshosh dizajnin e kopertinave dhe ta vendosesh indeksin e fajllave ne disa menyra. CD Label Creator te ofron nje numer te madh te dizajneve te gatshme (mjaft profesionale) te cilat mund t'i modifikosh sipas deshires.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Per ilustrime 2D programi me i pershtatshem eshte Corel Draw (versioni aktual eshte 11).
Mundeson krijimin e figurave vektorike si dhe manipulime me fotografi dhe tekst.
Perdoret me teper per dizajn grafik e me pak per skica inxhinjerike.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Kerko ne KaZzA per AutoCAD 2002, po ishe me fat e gjen edhe me crack brenda![]()
Hajt sa me shume sex, pare e warez bye!!!
Si mundem te kthej textin prej Acrobat reader ne word pa mos e ndryshuar radhitjen dhe madhesin e shkronjave.
Kam provuar te bej por eshte be nje cregullim i shkrimit dhe eshte kthyer ne shkrim normal.
kush mundet te me ndihmoje ..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 02-10-2007 mė 22:15
provo nje here programin ABC Amber PDF konverter 875kb
http://www.popularshareware.com/ABC-...load-6857.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ka nje program tjeter not the reader(qe eshte free)... me duket se quhet acrobat writer dhe me ate program mund te exsportosh ne word format, photoshop, tiff, jpg, gif, txt file etc... problemi eshte se ky program nuk eshte free.
Nuk lejohen adresa Interneti ne firme. Stafi i Forumit.
ABC Amber PDF Converter: nuk e dij po ky program as qe e kthente mire, e kthen por me reklamen e saj dhe shkornajt te gjitha te njeta jo se ne Acrobat ata qe jan te mdhaja te mdhaja ,
Mos dini ndonje komand apo dicka me shum reth kesaj se si te perdori qe te bej kthimin e njet ..
me respket
1-menyre eshte qe pasi te kesh hapur dokumentin qe eshte i formatit PDF
SAVE AS .... zgjidh opsionin RiCH TEXT FORMAT *.RTF
Kjo hapet nga Wordi, eshte e vetmja menyre gjithnje nese nuk ke instaluar ndonje converter te blere.
2-Ne ke Adobe acrobat, e selekto tere dokumentin dhe e kopjo ne word. kjo ka kufizimin se duhet te kesh Adobe acrobat dhe jo vetem reader.
Suksese
Krijoni Kontakt