Shiko ti prape ben perzierje:
1. Kosova eshte e pushtuar nga Serbia. UNMIK sherben ketu per te ruajtur sovranitetin e saj.
2. Siq kam thene me lart rendesi nuk ka qe mbahen zgjedhje, por ka rendesi kujt i sherbejn ato kukulla qe dalin nga zgjedhjet. Pra ato i sherbejne UNMIK dhe popullit.
3. Sa i perket ku jetoj: Une jetoj ne Kosove shume me shume se ti. Edhe nje detaj. Une kam qene ne Kosove gjate gjith kohes se millosheviqit dhe me beso edhe atehere kemi mbajtur zgjedhje, dhe serbet kane mbyllur nje sy derisa mbanim zgjedhje, edhe atyre ju interesonte te humbasim ne iluzione kinse kemi shtet.
4. Gabon shum qe mendon se UNIMIK deshiron te largohet. Jo zoteri sepse zyrtaret me te pavlefshem te botes gjenden ne Kosove dhe marrin mbi 30 mij euro ne muaj. Per ata Kosova eshte parajse, nuk largohen lehte.
5. Sa i perket institucioneve, me beso qe jam pro tyre, por jo pro kukullave te UNMIK ut. Ne thelb jam i djathte dhe do te deshiroja qe Kosova te kishte demokracine Amerikane. Por te them nje gje: Jam absolutisht kunder te imagjinoj se jam ne Amerike, te festoj diten e pavaresise se Amerikes, dhe te jetoj ne Kosoven e Okupuar. Nga KUSH??? Nga serbia pra. 30 % drejteperdrejt ne enklava ndersa 70 % indirekt nga UNMIK. E urrej kete gjendje
Pershendetje
Krijoni Kontakt